0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim yerime seni aramışlardır firuzan ben izmirdeyim
haa bu arada ben sordum nerden die bana johanson dedi.yada öyle anladım uykuluydum alıgılamadım ? veet değildir demi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim yerime seni aramışlardır firuzan ben izmirdeyim beni aradılar adres neydi dediler söyledım balıkesir dedım sonunda kadın nasıl olur hanımefendı izmir şubesıne gelmıs kargonuz dedı.bende hanım efendı benden iyimi bilcenız balıkesirdeyim ben dedım ..pardon ozaman dedı :Dtamda uyuyodum üzüldüm sonradan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim yerime seni aramışlardır firuzan ben izmirdeyim beni aradılar adres neydi dediler söyledım balıkesir dedım sonunda kadın nasıl olur hanımefendı izmir şubesıne gelmıs kargonuz dedı.bende hanım efendı benden iyimi bilcenız balıkesirdeyim ben dedım ..pardon ozaman dedı :Dtamda uyuyodum üzüldüm sonradan tamam ben alayım senin kargonu:)))değişik şeyler gelmiş anlaşılan bu kargodanbekleyip göreceğiz bakalım