0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni sezon tuzlumu? fiyatlar nasıl? bakamadımki çekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi anlamadım 2dk da aldım çıktım ne olduğunu hala anlamış değilim çekleri nasıl gösterdin ki mavi kartı gelmedi mi sana Çek dediğim kart işte. 2 tane
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni sezon tuzlumu? fiyatlar nasıl? bakamadımki çekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi anlamadım 2dk da aldım çıktım ne olduğunu hala anlamış değilim çekleri nasıl gösterdin ki mavi kartı gelmedi mi sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni sezon tuzlumu? fiyatlar nasıl? bakamadımki çekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi anlamadım 2dk da aldım çıktım ne olduğunu hala anlamış değilim
yeni sezon tuzlumu? fiyatlar nasıl?
o kartlardan normal müşterilerinde de var sorun olmaz yani
benim çekim hala gelmedi :S
bende aldım çok güzel bir set mont ve ve diğerleri..güle güle giyelim arkadaşlar..