0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestekle bitmiyor bu iş deliefe diyorum ya ajansların takdiri bizde bir yarışmasında herkesten oy topladık olmadı 3 gün 500 yapanlar kazandı :)diyorum ya onların takdirine kalmış herşey ben şunu biliyorum lerzan kara ile son 2 güne kadar kafa kafaya ilk 2 deydik 1. olan arkadaş ne zaman yazdı da 200 üztü yaptı ben anlayabilmiş değilim neyse güle güle kullansın kazanan arkadaşlar
destekle bitmiyor bu iş deliefe diyorum ya ajansların takdiri bizde bir yarışmasında herkesten oy topladık olmadı 3 gün 500 yapanlar kazandı :)diyorum ya onların takdirine kalmış herşey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestekle bitmiyor bu iş deliefe diyorum ya ajansların takdiri bizde bir yarışmasında herkesten oy topladık olmadı 3 gün 500 yapanlar kazandı :)diyorum ya onların takdirine kalmış herşey ben şunu biliyorum lerzan kara ile son 2 güne kadar kafa kafaya ilk 2 deydik 1. olan arkadaş ne zaman yazdı da 200 üztü yaptı ben anlayabilmiş değilim neyse güle güle kullansın kazanan arkadaşlar 1. olan kişi benim yarısmayı detaylı takip etseydin yorumumu çok önceden yazdığımı görürdün arkadaş çevrem geniş olduğu için 200 üstü oy aldım tabii benimde geniş çevrem var 700 kişi ben niye destek göremiyorum hayret
emir'in arkadaş çevresi geniştir emire laf yok !
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestekle bitmiyor bu iş deliefe diyorum ya ajansların takdiri bizde bir yarışmasında herkesten oy topladık olmadı 3 gün 500 yapanlar kazandı :)diyorum ya onların takdirine kalmış herşey ben şunu biliyorum lerzan kara ile son 2 güne kadar kafa kafaya ilk 2 deydik 1. olan arkadaş ne zaman yazdı da 200 üztü yaptı ben anlayabilmiş değilim neyse güle güle kullansın kazanan arkadaşlar 1. olan kişi benim yarısmayı detaylı takip etseydin yorumumu çok önceden yazdığımı görürdün arkadaş çevrem geniş olduğu için 200 üstü oy aldım