Gönderen Konu: TTNet - Bilgi Yarışması - Aralık  (Okunma sayısı 3211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kebikecc

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: TTNet - Bilgi Yarışması - Aralık
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2011, 11:36:46 »
Arkadaşım üye oldu bugün ve yarıştı  yarım saat bile olmadan telefonuna mesaj geldi  hediye kazandınız diye.. ama kurallarda 45 gün boyunca hediye kazanamaz diyor. gelen mesajda bir numara verilmiş ve bu numarayı arayın diye. Numarayı internette arattırdık ve dolandırıcı olduğu söyleniyor bu numaranın... Aklımız karıştı daha önce kazanan arkadaşlar ne şekilde kazandınız. Ayrıca siteye belirtilen cep telefonu bilgisine dolandırıcı nasıl ulaşabilir. ya da hepsi tesadüf mü acaba...

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2011, 00:11:04 »
arayan numara nedir ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yigitkaraca

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2011, 00:12:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşım üye oldu bugün ve yarıştı  yarım saat bile olmadan telefonuna mesaj geldi  hediye kazandınız diye.. ama kurallarda 45 gün boyunca hediye kazanamaz diyor. gelen mesajda bir numara verilmiş ve bu numarayı arayın diye. Numarayı internette arattırdık ve dolandırıcı olduğu söyleniyor bu numaranın... Aklımız karıştı daha önce kazanan arkadaşlar ne şekilde kazandınız. Ayrıca siteye belirtilen cep telefonu bilgisine dolandırıcı nasıl ulaşabilir. ya da hepsi tesadüf mü acaba...

tesadüfen olmuştur diye düşünüyorum. bana da geliyor öyle. pepsi'den kontör kazandınız, sağlık paketi kazandınız vs. diye. aramayın sakın

Çevrimdışı Kebikecc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2011, 10:21:38 »
tam hatırlamıyorum numarayı şimdi ama turkcell ve sonu 75 di sanırım.