Gönderen Konu: Baytık'tan kampanya!  (Okunma sayısı 11126 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Baytık'tan kampanya!
« Yanıtla #40 : 10 Ocak 2011, 21:21:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sco ben orda hiçbirşey anlamadım yahu. ne oluyormuş yani.

Özetle, o ürünleri alabilmek için yüzlerce kişinin 'tık' yapması gerek. , 20 kuruşa 50 kurusa ürün verdikleri falan yok demek oluyo..
ama bana mail geldi kargo 15 tl ürün 20 kuruş toplam 15,20 tl ye ürünü alabilirsiniz dedi...
Eğer alınabilecekse siz forumdaki arkadaşa gerekli bilgileri verin,20 kuruşa nakit alır ve size kargolar. :)

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 10 Ocak 2011, 21:22:47 »
evet bencede mantıklı yanı yarın görüşsün sevgi84 ün eşi kendileride kabul ederse ve doğruysa olur yanı.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 10 Ocak 2011, 21:23:01 »
Sevgi84

MGA Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti.

Adres :Meşrutiyet Mh. Meşrutiyet Cd. No:27/21-22-23-24 Kat:6 Kızılay Çankaya / Ankara
Tel :+90-312-418 50 66, +90-312-418 50 68

tamam eşimin iş yeri nin caddesinde mağazamı büromu ne biliyomusunuz eşim yarın öğle arası gider sorar
En güzeli yüz yüze görüşüp ona göre değerlendirme yapmak.Teşekkür ederim duyarlılığınız için. :)

rica ederim.her halukarda yarın ben yollayacağım eşimi bir araştırsın durum neymiş takin bir kampanyamıymış.öğrendiğimdede hahmini 2 gibi en geç burada paylaşırım bilgileri :)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 10 Ocak 2011, 21:26:04 »

Buradaki ürünün üst sınırı 83 tl, bu ürünü alabilmek için 3 kademe ihale var, foçaserkan isimli kişi 0,24 TL tl ile kazanmıs. Buda 1. kademeye denk geliyo

KADEMELİ İHALE
1.Kademe : Bu ihale 0,00-3,00 TL arasında biterse harcadığınız tık kadar hediye tık + 30 hediye tık
2.Kademe : Bu ihale 3,01 -30,00 TL arasında biterse harcadığınız tık kadar hediye tık +300 hediye tık
3.Kademe : Bu ihale 30,01-83,87 TL arasında biterse harcadığınız tık kadar hediye tık +750 hediye tık
83,88 TL den itibaren ürün ihalesidir.
KADEMELİ İHALE AÇIKLAMASI
İhaleyi kazanan kişi harcadığı tık kadar hediye tık + hangi kademe de bitmiş ise o kademede belirtilen tık kadar daha hediye tık kazanacaktır. Eğer belirtilen kademeler aşılmış ise ihaledeki ürünü kazanacaktır.

Bu yüzden focaserkan'a harcadıgı tık kadar hediye tık + 30 hediye tık verecekler ve tekrar ihaleye katılacak. Bu ürünü alabilmek için 83 tl veya daha üst rakamlarda teklif vermek gerekli. Ürün ihalesi o zaman başlıyo, yani focaserkan sadece tık kazanmış.. İnanmayan gidip sorabilir, 50 kuruşa simit bile vermezler ;D
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 21:27:51 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 10 Ocak 2011, 21:27:05 »
hımm şimdi güzel bir açıklama oldu yanı 3 - 5 tık için 15,20 verilmez ozmn :)

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2011, 21:31:21 »
ne oldu şimdi 0,66 kuruşa tvmi aldım :D

inandırıcı gelmiyor :D
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 10 Ocak 2011, 21:33:35 »
ne oldu şimdi 0,66 kuruşa tvmi aldım :D

inandırıcı gelmiyor :D
hayır ne kadar tık harcadıysan o kadarını ve 30 hediye tık'tan başka birşey değil ;)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 10 Ocak 2011, 21:36:44 »
adresi verdim eşime yarın araştırıcak nedir ne değildir aldığım gibi haberleri paylaşıyorum sizinle ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 10 Ocak 2011, 21:39:52 »
adresi verdim eşime yarın araştırıcak nedir ne değildir aldığım gibi haberleri paylaşıyorum sizinle ;)
Teşekkürler. gerçi scorpion yeteri kadar yaktı içimizi  ;D ne güzel matkap ım olacaktı :)

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 11 Ocak 2011, 00:03:08 »
bende lcd tv kazandım 25 tl kargo ücreti mail attım sordum gelen cevap mailini aynen yayınlıyorum belki faydası olur arkadaşlar...evgili üyemiz;
Kazanmış olduğunuz Lg Lcd Tv ihlaesinde ihale bitiş rakamı kademe sınırlraı içerisinde olduğu için tık kazanacaksınız. Kazandığınız tıklraın hesabınıza yüklenebilmesi için sipariş vermeniz gerekmektedir. Ödeyeceğiniz 25 tl kargo ücreti karşılığında, ihaleden kazandığınız 30 tık + harcadığınız tıklar dışında 50 tıkta hesabınıza yüklenecektir.