0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende de acemi kampanyacı yazıyor.Neler kazandığımı yazsam utanır kendinden.Benim gibi sessiz ve derinden gidenlere "Derin Kampanyacı" yazmalı bence..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de acemi kampanyacı yazıyor.Neler kazandığımı yazsam utanır kendinden.Benim gibi sessiz ve derinden gidenlere "Derin Kampanyacı" yazmalı bence.. kesinlikle güzeldi derin kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de acemi kampanyacı yazıyor.Neler kazandığımı yazsam utanır kendinden.Benim gibi sessiz ve derinden gidenlere "Derin Kampanyacı" yazmalı bence.. kesinlikle güzeldi derin kampanyacıHile yapanlara Hileci Kampanyacı, Kıskançlık yapanlara Kıskanç Kampanyacı, Sinsilik yaparlara Sinsi Kampanyacı yazmalı.Ben gidip adminimize bunları teklif edip 1 hafta banlanayım bari.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de acemi kampanyacı yazıyor.Neler kazandığımı yazsam utanır kendinden.Benim gibi sessiz ve derinden gidenlere "Derin Kampanyacı" yazmalı bence.. kesinlikle güzeldi derin kampanyacıHile yapanlara Hileci Kampanyacı, Kıskançlık yapanlara Kıskanç Kampanyacı, Sinsilik yaparlara Sinsi Kampanyacı yazmalı.Ben gidip adminimize bunları teklif edip 1 hafta banlanayım bari.+1....................... bende razıyım