listeyi kimin yaptigini Aysel aciklamis
banada geldi liste ama ben cali,nti liste oldugunu bilmiyordum
hergun zaten milyonlarca kisi benden gerek facebookta kurdugu birsuru isimle gerk ozelime mail atarak gerekse forumdan oy istiyor birde ben sansimi deneyim diye yolladim
birisi yeter artik diye mail yoolmis 7-8 mailde gecersiz mail cikmis zaten hata mesajlari ile geri dondu mail
zaten Ayselin haberi var da sizler de bilin diye yaziyorum bilip bilmeden beni ve baska kim kullandiysa o listeyi suclamayin
Bu senden aynı şekilde ikinci mail alışımdı. ben yazdım yeter artık diye. çünkü facebooktan, forumdan yeterince destek mesajı alıyorum ve oyluyorum. birde maille artık bu kampanyaseverliğin dozu aşmaya başladı diye düşünüyorum. seni suçladığımız falan yok. sadece maille oy istemek neyin nesi onu anlamadım.
ya benim suçlanacak bir durumum yok suç benimde değl zaten
mailleri çalan ben değilim

bana günde yüzlerce mail geliyor dünya kadar grup açılıyor farklı isimlerde onlarla isteniyor forumdan isteniyor destek için pek geride çevirmem gelenleri hepsinede veririm verdiğimide yazarım zaten
banada nasılsa toplu mail adresi gelince yazdım istedim olay bu
haa şuda varki o toplu konuşmalrı çoğu zaman takip edemiyorum etsem kampanyalara katılamıyorum yada o gruplarda da zaten paylaşılan aynı şeyler kampanyalar onlarada artık forumdan katılmaya devam edicem çünkü karışıyor artık
o maille oy istediğimde de 6 kişi verdim diye geri dönünce sevindim çnkü toplu konuşmalarda yada facebookta istediğimde bazen cevap vermeyenler bile olabiliyor(tabi herkes heran başında olmak zorunda değil)yada çoğumuz evdeyiz bakamayabiliyoruz çocuklardan felan
ama maille geldiğinde o an bakamasanda sonra bakıyorsun ve verebiliyorsun benim mantığım bu size ters geldiyse bilemem
benim kızdığım tek şeyse gerekli açıklamanın yapılmamış olması
ben Ayselle facede konuştum hallettik
arkasından birisi bana forumdan mesaj yolamış bak konu açılmış d,ye aynı anda toplu konuşmaların birinde gene aynı konu ve milletin bilip bilmeden yargılaması ben ve benim gibi listeyi kullanan kimse bizlerin suçlanması bize diyeceğini dedin gruptki mailleri kullanma dedin ok dedik
kızacağınız kişi mailleri toplu halde çalanlar
hani maille oy istemeninde nesi saçma onuda anlamadım ben ?oda ayrı bir konu