0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım yaaa tebrik ederim ben yada kız kardeşime bişey varmı acaba.kardeşimin adı zeynep parfüm ve spa seti: asliaydindeniz'in mutfağından pasta: anneminkiziyimdidem cafe'den kurabiye: elif aydoğandream's organizasyon'dan indirim: melisssemadüğün dernek'den takı seti: çokomelikeefsane ersan'dan fotoğraf çekimi: güler ve çılgın eltilerhediye demeti'nden resimli çikolata: jeliboncuk ve dilekcekuki'den kurabiye: adsız (kumustekin82@...)tombul peri'den bebek hediye seti: uğurböceğiy65'den mini yüzük tepsisi: gizemli tosbagasağol boncuğum Allah razı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım yaaa tebrik ederim ben yada kız kardeşime bişey varmı acaba.kardeşimin adı zeynep parfüm ve spa seti: asliaydindeniz'in mutfağından pasta: anneminkiziyimdidem cafe'den kurabiye: elif aydoğandream's organizasyon'dan indirim: melisssemadüğün dernek'den takı seti: çokomelikeefsane ersan'dan fotoğraf çekimi: güler ve çılgın eltilerhediye demeti'nden resimli çikolata: jeliboncuk ve dilekcekuki'den kurabiye: adsız (kumustekin82@...)tombul peri'den bebek hediye seti: uğurböceğiy65'den mini yüzük tepsisi: gizemli tosbaga
ay canım yaaa tebrik ederim ben yada kız kardeşime bişey varmı acaba.kardeşimin adı zeynep
tebrikler tosbikim. ben bişey kazanamamışım..pasta istiyordum halbuki
Ben de takı seti kazanmışım bbck,sana maille ulaştılar mı,bana henüz gelmedi mail..