0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindua kitabı +1000 ben dicektım şimdi
dua kitabı
işte herkesin huzur anlayışı farklı bir dua der biri şarap :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindua kitabı +1000 ben dicektım şimdiolabilir + hoppidinin söylediği gibi Aşk her derde devadırbirde kuran-ı kedim okumasını biliyorsa onuda alabilirsin..........yasin suresini 7 defa okudumu bişeyciği kalmaz Allahın izniyle
Arkadaşın yay burcumu, yay burçları huzura çok önem verir huzurlu olmak ister ve asla huzursuz ortama girmez Gntln blogundan tablo kazanmıştım, çok güzel bi tablo aldm ordanLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan bakabilirsnizLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir yay burcu olaraktan baktıkça huzur buluyorum
Bir şişe şarap al sonra arkadaşını kendi halinde bırak, huzur onu bulmazsa o huzuru bulur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinişte herkesin huzur anlayışı farklı bir dua der biri şarap :SO yüzden dini konulara girmemek gerek. Hediyelik eşya konularına girmek gerek..