0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPizza harika arkadaşlar. aldım yedim deme Bitti bile ama sırada 7 tane daha var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPizza harika arkadaşlar. aldım yedim deme
Pizza harika arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPizza harika arkadaşlar. aldım yedim deme Bitti bile ama sırada 7 tane daha var. afiyet olsun o zaman internet siparişi yapabiliyo muyuz, yoksa gidip almamız mı gerekiyo?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPizza harika arkadaşlar. aldım yedim deme Bitti bile ama sırada 7 tane daha var. afiyet olsun o zaman internet siparişi yapabiliyo muyuz, yoksa gidip almamız mı gerekiyo?Bilmiyorum canım ama büyük ihtimalle olmaz. Ben gittim, haberleri bile yoktu. Ben söyleyince öğrendiler.
ben pizza kazanmıs gözkyrm ama kfc geldi htta aldım ydm
papatya sen gülümsemisin canım bloğumdan hediye kazandın bilgi ekliyorum