Yılbaşına özel süpriz yarışmamızı saat 18:00 itibariyle açıklıyoruz:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Şöyle güzel bir cashmere eldiven verseler ne güzel olur bu soğuk günlerde
Dilekler sizden, hediyeler bizden ! “Kaşmir”, “ipek” ve “saf” kelimelerini kullanarak, yeni yıl dileklerini burada en güzel dile getiren 3 üyemize, bizden sımsıcak saf kaşmir yılbaşı hediyesi ! Merkezimizde yapılacak oylama sonucunda kazananlar 27 Aralık Pazartesi sayfamızda duyurulacaktır. Hepinize iyi şanslar, umarız dilekleriniz gerçek olur:
diğer kazananlarıda yazarmısınız arkadaşlar facebook'a giremiyorum
Yılbaşı dilek yarışmamızın kazananları belli oldu! Merkezimizde yapılan oylama sonucunda kazanan 3 üyemiz: Duygu Ekici, Ergun Gür ve Özlem Cartman! Kendilerini tebrik eder, katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Kaşmir ve ipeğin teninize verdiği keyfi, yeni yılda yaşamınızın her alanında hissetmeniz dileğiyle.
tebrikler
Yılbaşı dilek yarışmamızın kazananları belli oldu! Merkezimizde yapılan oylama sonucunda kazanan 3 üyemiz: Duygu Ekici, Ergun Gür ve Özlem Cartman! Kendilerini tebrik eder, katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Kaşmir ve ipeğin teninize verdiği keyfi, yeni yılda yaşamınızın her alanında hissetmeniz dileğiyle.
tebrikler 
teşekkür ederim bbck kazanamamışım ama ekici soyadını görünce bir an kazandım sandım tebrikler kazananlara