0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 şifreli şeritte son " G " harfinin en sağdaki ı çizgisindeki noktalar çıkmamış, ama G olduğu belli göndersem sorun olurmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 şifreli şeritte son " G " harfinin en sağdaki ı çizgisindeki noktalar çıkmamış, ama G olduğu belli göndersem sorun olurmu Onların ayıbı, senin değil. Gönder tabii ki. Yalnız fiyatı düzlediler çekiliş ayağına zam yedi ((= 1,80 TL'ydi 2 TL oldu her yerde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 şifreli şeritte son " G " harfinin en sağdaki ı çizgisindeki noktalar çıkmamış, ama G olduğu belli göndersem sorun olurmu Onların ayıbı, senin değil. Gönder tabii ki. Yalnız fiyatı düzlediler çekiliş ayağına zam yedi ((= 1,80 TL'ydi 2 TL oldu her yerde.Ben 1.25 e aldım
katıldık bakalım...ama çıksa vergisini karşılayabilirmiyiz ki 500.000 lira
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldık bakalım...ama çıksa vergisini karşılayabilirmiyiz ki 500.000 lira Tahminimce talihlinin arabayı alabilmek için 30.000-40.000 arasında bir para vermesi gerekiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldık bakalım...ama çıksa vergisini karşılayabilirmiyiz ki 500.000 lira Tahminimce talihlinin arabayı alabilmek için 30.000-40.000 arasında bir para vermesi gerekiyor.aynen öle bende öle düşünüyorum