Gönderen Konu: ailemi seviyorum!!!:)  (Okunma sayısı 1402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı keşfisina

• Usta Kampanyacı
ailemi seviyorum!!!:)
« : 03 Ocak 2011, 14:11:24 »

facebookta yeni bir yarışma:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

YARIŞMA HAKKINDA GENEL BILGI

Yarişmamiz her yilin sonunda yapilmak uzere planlanmis olup, sayfamiz uyelerinin aile fotograflarinin yaristigi sayfamizi begenenler icin eglence amacli duzenlenmis etkinliktir. Fotograf kontejanimiz 200 ile sinirlidir. Kontenjan dolana kadar fotograf yuklenebilecektir

Fotoğraflarinizin onaylanabilirliği için lütfen kurallar bölümünü okuyunuz

YARIŞMA KURALLARI

1-  Fotograflarin gecerli olabilmesi icin eklenen fotograflarda evlilik yil donumu tarihi, fotografta yer alan bireylerin isim-soyadlari ve şehir bilgisi bulunmalidir ve cifler evli olmalidir.  Yarismanin her hangi bir doneminde bu bilgilerin dogrulugu ile ilgili yarismacilardan belge istenebilecektir, verilen bilgilerde yalan beyan varsa yarismaci  oy sayisi gozetilmeden yarismadan diskalifiye edilecektir,

2- Sayfaya yuklenen fotograf onaylanmis ise yonetici tarafindan AILE FOTOGRAFLARI YARISMASI klasorune aktarilacaktir, bu andan itibaren fotografta yapilan begeniler oy olarak gecerli sayilacaktir, once fotograf yukleyenin oy almaya once baslayacaktir.

3- Oylama icin; sayfamiza üye olduktan sonra favori resim için beğen seçeneğine tiklanmasi gerekmektedir, yazilan yorumlar oy olarak sayilmayacak oylamada sadece begeniler goz onunde bulundurulacaktir,

4- Yarisan aileler kendilerine ve isterlerse diger yarisan aile fotograflarina oy verebilirler,

5- Yarisma devame derken AILEMI SEVIYORUM-I LOVE MY FAMILY ana sayfamizdan yada yarisan ailelerin fotograflari altina yorum yazarak oy talebinde bulunmak yasaktir. Kendi profillerinizde tanitim yapmaniz yada baska sayfalarda fotografinizi ve sayfamizin linkini yayinlayarak oy istemek ise kurallara uygundur..

6-Yarişmamizda 30 gün boyunca halk oylamasi yapilacak ve en çok begeni alan aile fotograf  birinci secilecektir

7- Yarisma sonucunda birinci ailenin fotografi 1 hafta sure ile sayfamizin profil fotografi olacaktir

8-  Oylama sürsince verilen oylar yöneticilerimiz tarafindan takip edilecektir. Sahte olduğu belirlenen tüm oylarin yarişma sonunda silinmesi ve sahte oylarin katilimciyla bağlantisi bulunmasi durumunda yarisan ailenin diskalifiye olmasi sözkonusudur,

9-  Sayfamizda hakaret ve benzeri turde kotu yorumlarda bulunanlar uyelikten men edilecek, eger varsa yarismacilar da oylarinin sayisi gozetilmeksizin yarismadan diskalifiye edilecektir.

10- Sayfa yoneticileri yarismanin herhangi bir yerinde cesitli nedenlerden dolayi gerekli gormeleri durumunda yarismayi yarisma suresi dolmadan once sonlandirma hakkina sahiptirler

11- Yarişmaya katilan tüm üyeler kurallari kabul etmiş sayilirlarlar kurallardan birinin yada birkacinin yarismanin herhangi bir doneminde ihlali oy sayisina bakilmaksizin yarismacinin yarismadan ihrac edilmesine neden olur. Kurallarin bilinmemesi ise yarisma ihraci durumunda bir savunma gerekcesi  kabul edilmeyecektir.

Yarismamiz SADECE EGLENCE amacli yapildigindan yarisma sonrasinda da bu amacin unutulmamasi ve Sayfa yoneticilerimizin tum uyelerimize esit mesafede oldugunun bilinci ile olaya yaklasilmasini temenni ederiz,

Sayfamiza olan İlginize teşekkür eder yari;an ailelerimize başarilar dileriz..

destek karşılığı destek:)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: ailemi seviyorum!!!:)
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2011, 14:14:39 »
ödül yok ki :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2011, 14:18:53 »
KENDI AILE FOTONUZLA YARISMAYA KATILABILMEK VE SURPRIZ HEDIYE ILE GUZEL BIR ANIYA SAHIP OLABILMEK ICIN HALA FOTOGRAF YUKLEYEBILIRSINIZ.... MURACAAT SON GUN 22 OCAK 2011

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin...

Çevrimdışı keşfisina

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2011, 14:19:36 »
KENDI AILE FOTONUZLA YARISMAYA KATILABILMEK VE SURPRIZ HEDIYE ILE GUZEL BIR ANIYA SAHIP OLABILMEK ICIN HALA FOTOGRAF YUKLEYEBILIRSINIZ.... MURACAAT SON GUN 22 OCAK 2011

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin...

teşekkür ederim çilek:))))
destek karşılığı destek:)