Gönderen Konu: Dove İlk Sen Dene 1000 kişi kazananlar  (Okunma sayısı 11553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Dove İlk Sen Dene 1000 kişi kazananlar
« Yanıtla #70 : 25 Aralık 2010, 00:08:12 »
Kilit geliyor arkadaşlar....

Tekrar ediyorum kim neye kızarsa kızsın 1000 tane hediye var.. Her hafta moneyclub 1000 tane hediye veriyor alamıyoruz çoğumuz, alanlarmı suçlu olucak..

Burada herkesin uğraştığı bir durum bu ve herkeste kazandı kazanacakta.Firsttede aynı şekilde herkes ailesi arkadaşı adına katılıyor katılırda kazanırda.

1000 tane ödüldende kazanılmadıysa kişi ya zamanıdna görmemiştir yada sallamamıştır.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2010, 00:11:30 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #71 : 25 Aralık 2010, 00:09:22 »
neden uzatıyorsunuz
1000 kişiye verilince kimse bi tane doldurup bırakmaz
her şeye bi sürü katılım yapıyoruz
buna da yapmak cok mantıklı
konuyu uzatmayalım lütfen

Çevrimdışı oezlem2906

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 25 Aralık 2010, 00:12:08 »
esim ve bende kazandik.  ;D

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 25 Aralık 2010, 00:14:03 »
papatyam çikolatalrını yedin mi afiyetle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #74 : 25 Aralık 2010, 00:35:34 »
zahide adındaki arkadaşla  hiç bir ilgim yok arkadaşlar ne tanırım ne bilirim bugün tesadüf eseri eşimde kristal oynuyordu denk gelmiş iki aynı soyad ve ikiside kazanmış dün ve önceki günde 2 aynı soyad vardı neden bizim soyad böyle oldu anlamadım  ben olsam bende düşünürüm tabii ama first dilerse gerekli araştırmayı yapabilir zahide arkadaşın varlığından soyadının aynı olduğundan bile haberim yok bu formda çok demirci soyadlı kişiler var mesela dilek demirci hiç tanımam çoğu kampanyada denk geldik ve ödül kazandık ilgimiz yok oda burdadır cevap verebilir ayşe demirci hiç tanımam demirci soyadlı kişiler çok ve hiç bir kimseyle bağlantım yok bilginize 4 yıldır burdayım bu formdayım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 25 Aralık 2010, 00:42:17 »
bu ne şansızlık arkadaş ya hiç yokum benn

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 25 Aralık 2010, 00:49:21 »
Kim kaç tane kazanmışsa kazanmış arkadaşlar. Bu konuyu daha fazla uzatmayalım. Ben hiç tanımadığım ve ilgim olmayan Ebru Yüksel ' le bile karşılaştım ki soyad benzerliği bunun yanında çok basit kalır.

Herkes kazanabildiği kadar kazanır ayrıca. Bu arada ben kampanyayı tüm gün evde olmadığım için 18.30 da gördüm, 1 tane bile kazanamadım. Eğer ben kampanyacıyım diyorsak zaten 1-2 saatte bir kez forumu takip etmemiz lazım. Takip edenler kazanmış zaten. O günkü yoğunluğum da benim şanssızlığım dedim, kim kaç tane kazanmış bakmadım bile.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #77 : 25 Aralık 2010, 00:53:01 »
bende aynı bugüne kadart kim şukadar kazanmış kim bukadar kazanmış lafını bile etmem o an kim varsa ve girmişse alır mesela avonda geç baktım nerdeyse 5000 inciydim ama yinede katıldım şansa diye kazanlara tebrikler herkes emek verip kazanıyor ve kimse kimsye diyemezki sen neden şukadar kazandın diye o almazsa başkası daha fazla kazanacak belki aynı aileden herkes eşini dostunuda sevindiriyor bunda garip olan bişey yok tekra tebrikler kazananlara
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 25 Aralık 2010, 01:01:13 »
forum bizim forumumuz arkadaşlar burda paylaşımlar sayesinde birbirimize katkı sağlıyoruz mesela ben kazanamamış olabilirim ama diğer arkadaşlarım kazanmıştır onların kazanması hepimizi mutlu etmeli bu site paylaşım sitesi kıskanma veya birbirini rencide etme sitesi değil kazanan arkadaşlara canı gönülden tebrikler 5 aydır bu sitenin sıkı takipcisiyim ve 5 ayda harika hediyeler kazandım siz paylaşımçı arkadaşlarım sayesinde hepinize TEŞEKKÜRLER...
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 25 Aralık 2010, 01:05:48 »
Konu kapanmıştır arkadaşlar. Lütfen kimse kimseye laf etmesin.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin