haklısın bebek varke bişeyle uğraşılmıyor .örneğin ben senin kampanyaya yorum bırakırken bile bi bebeğe bakıyorum bi kampanyaya.Allah hepimize kolaylık versin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaklısın bebek varke bişeyle uğraşılmıyor .örneğin ben senin kampanyaya yorum bırakırken bile bi bebeğe bakıyorum bi kampanyaya.Allah hepimize kolaylık versin
demekki tüm anneler aynı bende kızımın ateşi düşsün diye fitil verdim şimdi kucağımda eğlendiriyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaklısın bebek varke bişeyle uğraşılmıyor .örneğin ben senin kampanyaya yorum bırakırken bile bi bebeğe bakıyorum bi kampanyaya.Allah hepimize kolaylık versin
demekki tüm anneler aynı bende kızımın ateşi düşsün diye fitil verdim şimdi kucağımda eğlendiriyorum.
hep öyleyiz bacım ya![]()
yalnız değilsin şu an benim oğlumu da zor zaptediyorum ekrana klavyeye saldırıyor
artık kucağı da pek beğenmiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaklısın bebek varke bişeyle uğraşılmıyor .örneğin ben senin kampanyaya yorum bırakırken bile bi bebeğe bakıyorum bi kampanyaya.Allah hepimize kolaylık versin
hep öyleyiz bacım ya![]()
yalnız değilsin şu an benim oğlumu da zor zaptediyorum ekrana klavyeye saldırıyor
artık kucağı da pek beğenmiyorlar
![]()
![]()
canım ya