0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Formu doldurdum ama hata verdi galiba,üstte garip tarihler çıktı,bu arada benimkinide retwitleyin:)ozlemce108
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFormu doldurdum ama hata verdi galiba,üstte garip tarihler çıktı,bu arada benimkinide retwitleyin:)ozlemce108ben seni retwitledim. sende beni retwitlermisin laletamereylulbide 40 kişimi rt etmesi lazım .. benim okadar takipçim yokk i:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFormu doldurdum ama hata verdi galiba,üstte garip tarihler çıktı,bu arada benimkinide retwitleyin:)ozlemce108ben seni retwitledim. sende beni retwitlermisin laletamereylultamam çok saol cnm. bende senin takipçin oldum.. ama ben bu yarışmayı tam olarak çözemedim oda ayrı bi konu bide 40 kişimi rt etmesi lazım .. benim okadar takipçim yokk i:(bende seni rt ledim,takipçin de oldum:)senden baska beni rt eden yok zaten:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFormu doldurdum ama hata verdi galiba,üstte garip tarihler çıktı,bu arada benimkinide retwitleyin:)ozlemce108ben seni retwitledim. sende beni retwitlermisin laletamereylultamam çok saol cnm. bende senin takipçin oldum.. ama ben bu yarışmayı tam olarak çözemedim oda ayrı bi konu bide 40 kişimi rt etmesi lazım .. benim okadar takipçim yokk i:(