Gönderen Konu: FLAŞ! Fenerbahçe Dünya Şampiyonu..Teşekkürler Sarı Melekler.. =)))  (Okunma sayısı 1818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Fenerbahçe Acıbadem, Dünya Bayanlar Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Osasco takımını 3-0 mağlup ederek büyük bir zafere imza attı.

Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası�nda Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı Final müsabakasında Sollys Osasca ile karşı karşıya geldi. Takımımız bu karşılaşmadan 25-23, 25-22 ve 25-17�lik setlerle 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız Dünya Şampiyonu oldu.
Katar�ın başkenti Doha�da yapılan karşılaşmada maçın başından itibaren üstün bir performans sergiledi. Karşılaşmayı Fenerbahçe Asbaşkanları Ali Koç, Cihan Kamer, Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabulut ile Emin Gökalp Baş da izledi.
Fenerbahçe Bayan voleybol takımını  Al Garafa Spor Salonu�nda yapılan karşılaşmayı çok sayıda Fenerbahçe taraftarı da izledi.
SALON: Al Garafa
HAKEMLER: Dejan Jovanoviç (Sırbistan), Susana Rodriguez (İspanya)
FENERBAHÇE ACIBADEM: Skowrońska, Luibov, Fofao,Fürst,Osmokrovic, Eda
SOLLYS OSASCA: Carolina, silva Adenizia, Menezes Thaisa, Carvalho Jaqueline, Gonzaga Welissa, Pererira Natalia
SETLER:25-23, 25-22, 25-17
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2010, 18:32:35 Gönderen: glh_n »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
evet şampiyon olmuş tebrikler ben de biradere firstten kazandın diyorum ne yapayım diyordu fb dünya şampiyonu olmuş dedi!sıyırdı diyordum ki gerçekten voleybolda şampiyon olmuş,bayan baskette de çok iyiler inş ordan da bir avrupa şampiyonlugu çıkarırlar :)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Tebrikler Fenerbahçeme

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
Tebrikler meleklerimize,çok büyük bir gurur yaşattılar bizlere...

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
bende yeni öğrendim çok mutlu oldum :D
voleybol izlemeyi çok severim keşke maçı seyredebilseydim
kıran kırana olmuş özellikle ilk 2 set
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
tebrıkler......

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Çok sevindim tebriklerrr :D

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
yalnız ilginç olan takımda eda hariç Türk yok. Eda yı görmesem hangisi fenerbahçe anlayamayacaktım. sanki fenerbahçe yabancı ülke takımı eda da yabancı kontenjanında oynuyor. Türk sporu bu yüzden gelişemiyor işte. Futbolda da yabancı sayısı serbest olsa aynen böyle olacak. Bana göre bu büyük bir başarı ama Türk sporunun başarısı değil.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
sonuçta tarihe geçtik..hayırlı uğurlu olsun..kimse merak etmez zamanlar oyuncuları konuşmaz o kadar ayrıntılı..önemli olan takım halinde oyunculara teknik heyetin katkısı ve sahip çıkması..hepsi emek,sıkı bir disiplin,alt yapı ve maddiyat istiyor..o oyuncuları Türkiye'ye getirerek başarılı sonuçlar almamızı sağlayan herkese çok çok çok teşekkür ederim bir GFB'li olarak..Türk takımlarımızın hezimetinden değill bu gece büyük başarısından bahsediliyor..Yarın yabancı gazetelerin manşetlerine bak derim arkadaşımmmm ama bil ki düşüncelerine saygı duyuyorummm.. :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...