bitsin de nası biterse bitsin....
verem ettiler milleti yaa....
yani neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım bir diziden ne beklenebilir ki zaten?Herkesin beğenisine saygılıyım ama
bence şimdiye kadar yapılmış diziler içinde tam anlamıyla profosyonel sayılabilecek oyunculardan kurulu öyle artist felan değil hepsi tiyatrodan gelen gerçek oyuncular gerek müzikleriyle gerek kurgusuyla gerekse de herkesten bir parça olması ve gerçek hayata en yakın dizi olması dolayısıyla eşşiz ve büyük bir yapıttı.
biraz çok uzattılar evet ama bu defa da erken bitti diye üzülürdük
yaprak dökümüymüş, aşkı memnuymuş bilmem...Öyle bir geçer zaman ki nin üstüne dizi tanımam...
yani neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım bir diziden ne beklenebilir ki zaten?Herkesin beğenisine saygılıyım ama
bence şimdiye kadar yapılmış diziler içinde tam anlamıyla profosyonel sayılabilecek oyunculardan kurulu öyle artist felan değil hepsi tiyatrodan gelen gerçek oyuncular gerek müzikleriyle gerek kurgusuyla gerekse de herkesten bir parça olması ve gerçek hayata en yakın dizi olması dolayısıyla eşşiz ve büyük bir yapıttı.
katılıyorum sana bir bölümünü bile kaçırmadım
en iyi final senaryosu yazanın içine fikretin kaynanasının ruhu kaçacakmış
evet yaa nesi varmış yaprak dökümünün ben hiçbi bölümünü kaçırmadan izliyorum..Ayrıca her ailede olabilecek şeyler bunlar uydurma değil.. ve ayrıca hatırlarsanız "yalan rüzgarı" diziside en az 10 yıl sürdü izlenmese o kadar süremezdi ..Bitiyo aslında bitmesi iyi ama üzülüyorumda :\
bu dizi insanların hayattın akışında ders alması gereken konular oldugu açıkça anlatmaktadır.başarılarınızıın devamını dileriz