ya bende iletişimden yollamıştım mail geldi DenedimBiliyorum Bilgilendirme diye fakat birşey gözükmüyor mail de:S bunun ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar
eet var

denedimbiliyorum.com tarafından deneyiminize sunulan İpana 3D Extra Ferah Diş Macununu Beğendiniz mi?
Değerli görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız bizim için çok önemli. Size ve değerli takipçilerinize ulaşmak ve denedimbiliyorum.com fırsatlarından yararlanmalarını sağlamak için İpana 3D Extra Ferah Diş Macunu deneyiminizi bizlere ve takipçilerinize aktarmanız bizi çok mutlu edecektir.
Yeni programlarımızda görüşmek dileğiyle... mail bu...
çok teşekkür ederim merak ediyordum bende ne yazıyordu diye:D
ya ne yapmam gerekiyor bloggerlar için başlattığınız sisteme dahil olmak için dedim bir mail gönderimişler açamıyorum ne yapmam lazım biri bana anlatsın lütfenn.....
bana da geldi bilgilendirme..gerekli çalışma yapıldı..
bana blogumda yayınlamam için herhangi bir mail gelmedi
blog adresimi ve ev adresimi almışlardı ama
ya bende iletişimden yollamıştım mail geldi DenedimBiliyorum Bilgilendirme diye fakat birşey gözükmüyor mail de:S bunun ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar
eet var 
denedimbiliyorum.com tarafından deneyiminize sunulan İpana 3D Extra Ferah Diş Macununu Beğendiniz mi?
Değerli görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız bizim için çok önemli. Size ve değerli takipçilerinize ulaşmak ve denedimbiliyorum.com fırsatlarından yararlanmalarını sağlamak için İpana 3D Extra Ferah Diş Macunu deneyiminizi bizlere ve takipçilerinize aktarmanız bizi çok mutlu edecektir.
Yeni programlarımızda görüşmek dileğiyle... mail bu...
blogta yayınlanması için istenen mail bu mu
bu mail mi geldi bloggerlere?
evet banada geldi bende bloğumda yayınladım görüşlerimi
Bana mail geldi fakatt diş macunu gelmedi