Gönderen Konu: Napolyon.com’dan öğretmeninize değerli bir hediye  (Okunma sayısı 1050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
Kampanya Koşulları

- Napolyon.com, Facebook Napolyon hayran sayfasında , hediye kazanmasını istediği öğretmenin adını, soyadını, e-posta adresini ve okul bilgilerini girerek oy veren üyeler, oy verdikleri öğretmenlerinin ilk 3 arasına girmeleri durumunda öğretmenlerine dolma kalem kazandırıyor.
- Kampanyaya katılım için son tarih 28 Kasım 2010’dur.
- Kampanyaya katılmak için Napolyon.com üyesi olmak zorunludur.
- Kampanyada her katılımcı yalnız bir kez oy verebilir.
- Kampanyada bir öğretmen en fazla bir ödül kazanabilir.
- Ödülleri kazanabilmek için ilk 3 arasına giren öğretmenlerin Napolyon.com üyesi olması zorunludur.
- Ödüller kazanan öğretmenlerin Napolyon.com tarafından bilgi kontrolleri yapıldıktan sonra teslim edilecektir.
- Üyelik kaydı sırasında üye tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan dolayı Napolyon.com sorumlu tutulamaz.
- Öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanlar, alışveriş karşılığında bu fırsatın sunduğu faydalardan yararlanamayacaklardır. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
- Napolyon.com, bu kampanyayı istediği an sonlandırma hakkını saklı tutar.
- Napolyon.com, kampanyalarıyla ilgili olarak dilediği zaman herhangi bir gerekçe göstermek zorunda olmadan değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2010, 23:44:32 Gönderen: bedduamiz »
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
Ynt: Napolyon.com’dan öğretmeninize değerli bir hediye
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2010, 00:55:40 »
bir kere katıldım napolyonun yarışmasına onda da 2.oldum 20den fazla yeni adres açıp beğenen kişiyi şikayetlerime rağmen 1. yaptılar daha da napolyona güvenmem
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2010, 11:51:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bir kere katıldım napolyonun yarışmasına onda da 2.oldum 20den fazla yeni adres açıp beğenen kişiyi şikayetlerime rağmen 1. yaptılar daha da napolyona güvenmem
+1
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı asel123

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2010, 18:00:38 »
ya tc kimlik istidu verdim ama napolyona güvenilir mi?