0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde öle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde öle maşallah
saat 09:00 itibariyle, 30 dakikam yüklendi. Bugün üçüncü gün ve hergün düzenli olarak yüklüyorlar sağolsunlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 09:00 itibariyle, 30 dakikam yüklendi. Bugün üçüncü gün ve hergün düzenli olarak yüklüyorlar sağolsunlar yalnız aynı şebeke için benim vodafone benden başka çevremdede kimsede vodafone yok! yüklenen dakikaları daha hic kullanamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 09:00 itibariyle, 30 dakikam yüklendi. Bugün üçüncü gün ve hergün düzenli olarak yüklüyorlar sağolsunlar yalnız aynı şebeke için benim vodafone benden başka çevremdede kimsede vodafone yok! yüklenen dakikaları daha hic kullanamadım ben hayata Tukcell'le bağlandığım için sorun yok bizi baya kazıklıyo zaten Turkcell, siz "kırmızı" ile bizden daha ucuza konuşuyorsunuz yurdumun bütün operatörleriyle yine de kullanabilsen iyiymiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 09:00 itibariyle, 30 dakikam yüklendi. Bugün üçüncü gün ve hergün düzenli olarak yüklüyorlar sağolsunlar yalnız aynı şebeke için benim vodafone benden başka çevremdede kimsede vodafone yok! yüklenen dakikaları daha hic kullanamadım ben hayata Tukcell'le bağlandığım için sorun yok bizi baya kazıklıyo zaten Turkcell, siz "kırmızı" ile bizden daha ucuza konuşuyorsunuz yurdumun bütün operatörleriyle yine de kullanabilsen iyiymiş kampanya için turkcell ucuz konuşmak için vodafone olucak yanında