Gönderen Konu: E kolay Tıklayın kazanın: "Knight and Day"  (Okunma sayısı 1345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
E kolay Tıklayın kazanın: "Knight and Day"
« : 16 Aralık 2010, 16:27:52 »
Soruyu doğru yanıtlayan 3 mahmure okuru yılın en hareketli ve seksi filmlerinden biri "Gece ve gündüz" DVD'si kazanıyor. Hemen tıklayıp kazanın!
NEFES NEFESE, STİL SAHİBİ VE EĞLENCELİ!

Knight and Day ile çılgın bir macera ve daha çılgın kahkahalar için hazır olur. Süper starlar Tom Cruise ve Cameron Diaz tüm kuralları alt üst eden bu seksi komedide başrolleri paylaşıyor.

Kasabalı kız June (Diaz), hiç beklemediği bir anda gizemli bir yabancıyla tanışır ve hayallerinin adamını bulduğunu düşünür. Ancak kısa bir süre sonra bu adamın, aslında kendisini ölümcül bir kedi-fare oyununa sürükleyecek olan kaçak bir casus olduğunu keşfeder.

Kurşunlar ve kıvılcımlar havada uçuşurken, June bu göz kamaştırıcı şovalyenin tehlikeli bir vatan haini mi yoksa hayatının aşkı mı olduğuna karar vermek zorundadır.

Tom Cruise ile Cameron Diaz'ın oynadığı Gece ve Gündüz (Knight and Day) filminde kullanılan "Someday" adlı şarkıyı seslendiren grup hangisidir?

A) Pussy Cat Dolls
CEVAP :B) Black Eyed Peas
C) No Doubt
D) Metallica

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2010, 16:52:12 Gönderen: Helen »

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: E kolay Tıklayın kazanın: "Knight and Day"
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2010, 16:30:30 »
link nedir?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2010, 16:52:40 »
link nedir?

Birşeyi unuttum diyodum ama neyi :) Konuyu düzenledim linki ekledim bol şanslar :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2010, 17:04:16 »
link nedir?

Birşeyi unuttum diyodum ama neyi :) Konuyu düzenledim linki ekledim bol şanslar :)

teşekkürler canım ;)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...