0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gel gel eli bos gelme tabııı t.özal starbucksa yakınım yenı acıldı zaten ee sız hangı subesıne gelceksınız acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingel gel eli bos gelme tabııı t.özal starbucksa yakınım yenı acıldı zaten ee sız hangı subesıne gelceksınız acaba çukurova üniversitesi şubesine gitcektikkk ama bilemicem karar bana ait..araba benimmm hahah hem misafirliğe gelcezzz ee herhalde boş gelecek değilimmmmm.. =)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingel gel eli bos gelme tabııı t.özal starbucksa yakınım yenı acıldı zaten ee sız hangı subesıne gelceksınız acaba çukurova üniversitesi şubesine gitcektikkk ama bilemicem karar bana ait..araba benimmm hahah hem misafirliğe gelcezzz ee herhalde boş gelecek değilimmmmm.. =))) hım orasıda guzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinufya balıkesir merkezden taşınmışşulusoy ve varanda var şubeleri orasıda 30km uzak merkezde vardı ne güzelben dedım ya canım yok balıkesirde yayladada vardı biz gidiyorduk ama işlemedı kapandı ulusoyda var ama annemle her ay forum botnovaya gidiyoruz biz izmire orda kullanmcakm varmıs olrdasüresi varmı arkadaslar bunun yanı 1 aylıkmı 1 yıllıkmıevet vardı yaylalada ben hala var sanıyorum bi kere 30 tl hesap vermiştik 2 kişi bida gitmedim haa evet seckınle bizide babam götürmüştü bikere babam kaç para ödedı bilmiyoduk.hosumuza gitti kahve sonra bizde gittik içtik seckınde 30 lira ödedı sonra gelene kadar söylendı ;Ddahada gitmedık.ama şimdi acsını cıkarcam..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinufya balıkesir merkezden taşınmışşulusoy ve varanda var şubeleri orasıda 30km uzak merkezde vardı ne güzelben dedım ya canım yok balıkesirde yayladada vardı biz gidiyorduk ama işlemedı kapandı ulusoyda var ama annemle her ay forum botnovaya gidiyoruz biz izmire orda kullanmcakm varmıs olrdasüresi varmı arkadaslar bunun yanı 1 aylıkmı 1 yıllıkmıevet vardı yaylalada ben hala var sanıyorum bi kere 30 tl hesap vermiştik 2 kişi bida gitmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinufya balıkesir merkezden taşınmışşulusoy ve varanda var şubeleri orasıda 30km uzak merkezde vardı ne güzelben dedım ya canım yok balıkesirde yayladada vardı biz gidiyorduk ama işlemedı kapandı ulusoyda var ama annemle her ay forum botnovaya gidiyoruz biz izmire orda kullanmcakm varmıs olrdasüresi varmı arkadaslar bunun yanı 1 aylıkmı 1 yıllıkmı
ufya balıkesir merkezden taşınmışşulusoy ve varanda var şubeleri orasıda 30km uzak merkezde vardı ne güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da 20 adet kupon yolluyorlar..Teşekkürler..Adana yolculuğu görünür oldu arkadaşlarla gideriz artık doyasıya kahve yudumlarız.. adana ya mı gelcen bende adanadayımda starbucks yakın bana bende k.maraştayım..arkadaşlar diyordu 3d görüntülü vizyonda harika filmler var..Turist misal hem ona bakacağız hem de kahvelerimizi yudumlayacağız..birkaç tane şubesi var zaten..bir sürü arkadaşım var adanalı..size de mi uğrasammmmm.. dondurma getirirdim.. dondurmayı ben alayım üniv in girişine kamp kuruaım yeter ki hakiki maraş dondurması gelsinya bi de şeker sucuğu getirha bi de bide bide tirşik pancarı getir yayladan toplanmış olsun ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da 20 adet kupon yolluyorlar..Teşekkürler..Adana yolculuğu görünür oldu arkadaşlarla gideriz artık doyasıya kahve yudumlarız.. adana ya mı gelcen bende adanadayımda starbucks yakın bana bende k.maraştayım..arkadaşlar diyordu 3d görüntülü vizyonda harika filmler var..Turist misal hem ona bakacağız hem de kahvelerimizi yudumlayacağız..birkaç tane şubesi var zaten..bir sürü arkadaşım var adanalı..size de mi uğrasammmmm.. dondurma getirirdim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da 20 adet kupon yolluyorlar..Teşekkürler..Adana yolculuğu görünür oldu arkadaşlarla gideriz artık doyasıya kahve yudumlarız.. adana ya mı gelcen bende adanadayımda starbucks yakın bana
bana da 20 adet kupon yolluyorlar..Teşekkürler..Adana yolculuğu görünür oldu arkadaşlarla gideriz artık doyasıya kahve yudumlarız..