Arkadaşlar işte yepyeni kampanyamız. Eşarp kozmetiğin facebook sayfası ile ortak kampanyamızdır bu ve tek şartımız 100 arkadaşınıza arkadaş olarak önermeniz eşarp kozmetiği.. gerçektende ürünler kaliteli ve orjinal marka ve çok uygun işte hediyelerimiz
2 kişiye makyaj seti
2 kişiye max factor maskara
2 kişiye % 50 indirim
kargo kazanan ait ama ürünlerin fiyat ve kalitesi düşünülünce değer bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
canım face sayfasının linkini verebilir misin?
eşarp kozmetiğe tıklayınca açılması gerekiyor ama dur vereyim bloğada ekleyeyim hemen
Kayit olun veya
giris yapin
heralde arkadaslık teklifini kabul edince önerebilcezz şimdi bulamadım önercek buton
bulmuştum bunu kuzum da, acaba hayran sayfası da var mı dedim...
o zaman arkadaşlık isteği göndereceğiz, kabul edince de profili paylaşacağız demek ki...
canımcım birazcık zahmetli olacak belki ama 100 arkadaşınıza arkadaş olarak tavsiye edeceksiniz eşarp kozmetiği.. ama tek şartımızda bu..
Arkadaşlar gelen öneriler doğrultusunda şartlarımızda ufak değişiklik oldu.. Siz arkadaşlarınıza tavsiye etmeyeceksiniz eşarp kozmetiğe arkadaş önereceksiniz birde face sayfamızı beğenmeniz gerekli..
Kayit olun veya
giris yapin
katılım tamamdır kazanmayı isterim
canım 300 kişiye sayfayı önerdim bi baktım şartlar değişmiş 300 tanede arkadaş önerdim..bi makyaj setim olmadı gitti,belki bu kez kazanırım

)))
canım 300 kişiye sayfayı önerdim bi baktım şartlar değişmiş 300 tanede arkadaş önerdim..bi makyaj setim olmadı gitti,belki bu kez kazanırım
)))
umarım kazanırsın canım.. ya şartların değişimi içinde kusura bakmayın arkadaş davet ettim deyip yazılıyor ama henüz sayıda bir değişiklik olmayınca firmamızda endişeye düştü bizde bu şartı ekledik sonradann