Subaru Türkiye
Due Date (Git Başımdan!) filmine bilet kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasını ziyaret edin, sayfadan bir ekran görüntüsünü Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine, Adınız-Soyadınız, açık adresiniz ve telefonunuzu yazarak mail atın; İki kişilik biletinizi adresinize yollayalım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler
sibel bizim gittiğimiz film bu dimi
teşekkürler
sibel bizim gittiğimiz film bu dimi 
o canım evet ama bir kere daha gidilir.çok komikti
bana burdan due date bileti geldi yani sanırım burdan çünkü başka bu filmin bileti veren katılımım olmadı benim.2 hafta öncenin biten filmine bilet göndermişler dalgamı geçiyolar yw
bana burdan due date bileti geldi yani sanırım burdan çünkü başka bu filmin bileti veren katılımım olmadı benim.2 hafta öncenin biten filmine bilet göndermişler dalgamı geçiyolar yw 
evet aynen canım ya sinir oldum mail yazdım ama geri geldi mail adresini mi kapatmışlar anlamadım
ben duvarlarına yazdım az evvel kabalaşmadım henüz ama cevap gelmezse öylede olucak
ben duvarlarına yazdım az evvel kabalaşmadım henüz ama cevap gelmezse öylede olucak
bende yazdım bakalım bi sonuç alırız inşallah
ben bugün sinemaya gittim kızımı götürdüm başka bir filme sordum bişey yapamayız dediler.not düşülmese bu film diye kullanırdınız dediler yani boşa göndermişler