Gönderen Konu: nilgün |binlercesi ile altın tektaş kolye hediyemiz|13 aralık - 15 ocak  (Okunma sayısı 3837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
bol şans canım benim mailde attın dimi  :-*

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Bu madde için print screen hazırlanıp ...
ne oluyor anlamadım nasıl ne yapcaz

Çevrimdışı runrun

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaş listeni davet ettine kanıt için yoksa adamlar listemi davet ettim diyıor ama nerde :))

arkadaş listeni davet ettiginde davet gonderildi diye yazdıında hemen bi resim çek ondan sonra adrese gonder  ;)

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaş listeni davet ettine kanıt için yoksa adamlar listemi davet ettim diyıor ama nerde :))

arkadaş listeni davet ettiginde davet gonderildi diye yazdıında hemen bi resim çek ondan sonra adrese gonder  ;)

teşekkürler açıklaman için canım   :)

evet davet eetiğinize dair kanıt oluyor nil ciğim  :-*

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
nasıl yapcaz bunu

Çevrimdışı runrun

• Acemi Kampanyacı
  • **
davet gondereceginiz kişileri seçtikten sonra davet gonderdiginiz zaman davet gonderildi dedigi anda klavye tuşları üzerindeki Print Screen SysRg tuşuna basın, sonra painte girerek düzen menüsünden yapıştır diyin.Son olarakta eger gorunmesini istemediginiz yerler varsa fotografı biraz düzenleyin artık orası size kalmış yok ugraşamam kafam karışır derseniz dosya menüsünden farklı kaydet diyin açılan pencerede sayfa formatını .jpg olarak seçin ve kaydedin  : )

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
davet gondereceginiz kişileri seçtikten sonra davet gonderdiginiz zaman davet gonderildi dedigi anda klavye tuşları üzerindeki Print Screen SysRg tuşuna basın, sonra painte girerek düzen menüsünden yapıştır diyin.Son olarakta eger gorunmesini istemediginiz yerler varsa fotografı biraz düzenleyin artık orası size kalmış yok ugraşamam kafam karışır derseniz dosya menüsünden farklı kaydet diyin açılan pencerede sayfa formatını .jpg olarak seçin ve kaydedin  : )
ok tsk ederim bayagı uzun işmiş:)

Çevrimdışı yasemoskan

• Usta Kampanyacı
davetler gönderildi yazısı hemen gitti kaçırdım print scrn yapamadım tekrar davet gönderemiyorum gönderdiğim için ne yapabilirim şimdi???

Çevrimdışı makyajsubject

• Acemi Kampanyacı
  • **
davetler gönderildi yazısı hemen gitti kaçırdım print scrn yapamadım tekrar davet gönderemiyorum gönderdiğim için ne yapabilirim şimdi???
bende davet gonderdin yazısı çıkmıyorki hiçbir zaman zaten .boşa gitti davetlerim. ;D
neyse ben bir şekilde gonderdim mail.sorun olmaz umarım.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2010, 13:15:59 Gönderen: makyajsubject »
kampanyalara katılmak için çok az vaktim oluyor ...

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı

canım tam davetleri yollarken seçerken yani
alabilirsiniz sanırım sorun olmaz