Gönderen Konu: Starbucks Coffee & Tohum Otizm Vakfı Twitter Kampanyası Kazananları  (Okunma sayısı 21204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
bence ilki

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
dm atalım arkadaşlar adres verelim sonra da... kazandık sonuçta  ;) açıkladılar bir kere,geri dönüşü yok.
moustache pig :D

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
Starbucks Coffee Yılbaşı 2011 Tohum Otizm Vakfı Kampanyası'na göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz!
Kazananların tam listesi için tıklayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ödülünüzü sizlere ulaştırabilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yazarak veya e-posta adresinize yollanan postaya cevap vererek adres ve telefon bilgilerinizi ulaştırabilirsiniz.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
ilk listede 250 kişi yoktu,uydurmasınlar  >:(
moustache pig :D

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
twitterden özel msj attım az önce 2 dk sonra adres bilgilerinizi yollarmısınız,ilginize teşekkür ederiz diye mail geldi.ne demek yollamazmıyım hemen yolladım  :D

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
zaten form doldururken adres yazmamışmışdık biz
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
winneRTweet
Önceki liste, Starbucks Yılbaşı 2011 Tohum Otizm Vakfı Winnertweet Kampanyası'nın 250 kişiden oluşan katılımcı listesidir. Kazanan 50 kişi yukarıda yer alan listtede mevcuttur

diye cevaplamışlar...

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
evet.önceki liste tüm katılımcıların listesiymiş,ne gereği varsa! kazananları açıkla işte..ayrıca kazanan 250 kişiden biri ol dediler,şimdi de 250 maksimum katılımcı sayısı diyolar >:(

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
biri bana twiter dan öm nasıl yollanır söyler mi  ???

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
mesaj yollıcağınız kişinin sayfasına gelip sağ köşede message yazan yeri tıklayıp atıyosunuz