Gönderen Konu: Gizemlitosbaga | Pagi Kozmetik'ten 3 Kişiye Cilt Maskesi (25 Kasım-10 Aralık)  (Okunma sayısı 6358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
 :'(  :'(  tebrkler
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Meral ne tatlı bebeğin var maşallahh. :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
canım eline sağlık :)
çok teşekkürler :-*

kazananlar iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndersinler lütfen...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
kazananlara tebrikler

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
bana benziyor  ;D ;D orda henüz 10 saatlik şimdi 18 aylık oldu ve herşeyi ile babası .teşekkür ettim canım düşüncen için  :-* :-*

kazananlar iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndersinler lütfen...

ben teşekkür ederim canım ya mail adresini yazmayı unutmuşmuyum kusuruma bakma tatlım benim kız durmadı ki bi türlü elim ayağım birbirine girdi çekimdede farkediliyordur büyütmeyi bulamadım falan ve artı olarak Gülhancığımın şu çekime başlayınca foruma mesaj yazma fikri çok hoş oldu valla dahada şeffaf ve güvenilir oluyor böylece..

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
bana benziyor  ;D ;D orda henüz 10 saatlik şimdi 18 aylık oldu ve herşeyi ile babası .teşekkür ettim canım düşüncen için  :-* :-*

ben teşekkür ederim canım ya mail adresini yazmayı unutmuşmuyum kusuruma bakma tatlım benim kız durmadı ki bi türlü elim ayağım birbirine girdi çekimdede farkediliyordur büyütmeyi bulamadım falan ve artı olarak Gülhancığımın şu çekime başlayınca foruma mesaj yazma ofikri çok hoş oldu valla dahada şeffaf ve güvenilir oluyor böylece..

o kadarını ben yapmışım çok mu, eline sağlık canım benim :-*
bence gayet şeffaf bir çekiliş, umarım herkes de öyle düşünüyordur. kazananlara tebrikler :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
kim kazandı ben göremiyorum
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
ibalci3,sinemimbahari,kmp hippie kazanmış canım
Balığa,denizden başkası azaptır.