0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız Al sana resmi fatura..Üşenmedim gittim yöneticiden istedim.bölü 20 daire
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız
Denizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsuanda burda lapa lapa yagiyo 1gr dahi düşmedi daha bizim buraya..
suanda burda lapa lapa yagiyo
benım işime geldı karrrrrrrrr....yuppiiiiiiii "Hava şartları nedeniyle .... Dershanesi yarın eğitime ara verecektir,öğrencilere duyrulur." yarın iş yok ehuuuuuu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım işime geldı karrrrrrrrr....yuppiiiiiiii "Hava şartları nedeniyle .... Dershanesi yarın eğitime ara verecektir,öğrencilere duyrulur." yarın iş yok ehuuuuuu gözün aydın canım çalışırken hafta içinin tatil olması kadar güzel şey yoktur bilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım işime geldı karrrrrrrrr....yuppiiiiiiii "Hava şartları nedeniyle .... Dershanesi yarın eğitime ara verecektir,öğrencilere duyrulur." yarın iş yok ehuuuuuu gözün aydın canım çalışırken hafta içinin tatil olması kadar güzel şey yoktur bilirim dusunun fatos hanımcım kalkcaktım saat 5 te...5 bucukta evden cıkcaktım...once köpru ordan 6 da polatlı arabası polatlıya gıt 7,15 sonra az toparlan cay 7.45 de ders... yarın kafayı koyup yastık o saatlerde :D:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım işime geldı karrrrrrrrr....yuppiiiiiiii "Hava şartları nedeniyle .... Dershanesi yarın eğitime ara verecektir,öğrencilere duyrulur." yarın iş yok ehuuuuuu gözün aydın canım çalışırken hafta içinin tatil olması kadar güzel şey yoktur bilirim dusunun fatos hanımcım kalkcaktım saat 5 te...5 bucukta evden cıkcaktım...once köpru ordan 6 da polatlı arabası polatlıya gıt 7,15 sonra az toparlan cay 7.45 de ders... yarın kafayı koyup yastık o saatlerde :D:Damanınn 5 te kalkmak mı... allah sabır versin canım yaa... çok erkenmiş...yarın iyice dinlen o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız Al sana resmi fatura..Üşenmedim gittim yöneticiden istedim.bölü 20 daireLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin161 TL düşüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız Al sana resmi fatura..Üşenmedim gittim yöneticiden istedim.bölü 20 daireLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız Al sana resmi fatura..Üşenmedim gittim yöneticiden istedim.bölü 20 daireLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin161 TL düşüyor Dairenin metrekaresine göre fiyatlar oynamakta.Faturamla çok ilgilendiğin için bu işi sana fatura ediyorum.19 ocağa kadar öde yoksa yönetici beni öper.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenizli'de kar yağışı tekrar başladı ..Çok acayip soğuk var..Doğalgaz faturası 175 tl geldi..Şimdi spor haberleri..faturanın resmini koymazsan inanmayız Al sana resmi fatura..Üşenmedim gittim yöneticiden istedim.bölü 20 daireLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin161 TL düşüyor Dairenin metrekaresine göre fiyatlar oynamakta.Faturamla çok ilgilendiğin için bu işi sana fatura ediyorum.19 ocağa kadar öde yoksa yönetici beni öper.Bunu sonuna kadar izle neler olduğunu bana anlat hemen ödiycem Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin