Gönderen Konu: Özsüt  (Okunma sayısı 1340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Özsüt
« : 09 Aralık 2010, 09:19:48 »
Özsüt
Hangi Özsüt'tesin? Fotoğrafını yükle, açıklamasına bulunduğun mağazayı yaz. Fotoğrafını yükleyen 1., 10., 20., 30., 40. ve 50. kişiyi sürpriz hediyeler bekliyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Özsüt
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2010, 10:28:56 »
Twitter'dan davet et hediye kazan!
moustache pig :D

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2010, 11:48:59 »
ben açıklamalar kısmını okuyamıyorum facebooka girilmiyor buradan
şu şartları biri kopyalasa sevabınaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2010, 11:56:01 »

.Twitter listenizdeki arkadaşlarınızı Özsüt'ün twitter sayfasına davet edin, sürpriz hediyeler sizin olsun! En çok arkadaşını davet eden takipçilerimize Özsüt'ten sürpriz hediyeler...

Adım 1: Twitter hesabınız üzerinden önce Özsüt'ü takibe alıyorsunuz. ( Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ) Sonra arkadaşlarınızı da twitter sayfamıza davet ediyorsunuz.

Adım 2: ozsutweb sayfasını takip etmeye başlayan arkadaşınız, Özsüt'e sizin kullanıcı adınızla davet edildiğini belirtiyor. Bu işlem, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından herhangi bir mesaja "Reply"yaparak ya da direkt mesajına @ozsutweb yazarak gerçekleştirilebilir.  Arkadaşınızın mutlaka sizin kullanıcı adınızla davet edildiğini belirtmesi gerekir.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Özsüt - Twitter
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2010, 23:59:43 »
Twitter'dan davet et hediye kazan!
14 Aralık 2010 Salı, 12:53 tarihinde Özsüt tarafından eklendi

Twitter listenizdeki arkadaşlarınızı Özsüt'ün twitter sayfasına davet edin, sürpriz hediyeler sizin olsun! Sayıca en fazla arkadaşını davet eden takipçilerimize Özsüt'ten sürpriz hediyeler...

Adım 1: Twitter hesabınız üzerinden önce Özsüt'ü takibe alıyorsunuz. ( Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ) Sonra arkadaşlarınızı da twitter sayfamıza davet ediyorsunuz.

Adım 2: ozsutweb sayfasını takip etmeye başlayan arkadaşınız, Özsüt'e sizin kullanıcı adınızla davet edildiğini belirtiyor. Bu işlem, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından herhangi bir mesaja "Reply"yaparak ya da direkt mesajına @ozsutweb yazarak gerçekleştirilebilir.  Arkadaşınızın mutlaka sizin kullanıcı adınızla davet edildiğini belirtmesi gerekir.

* Twitter katılımı 1 hafta sürecektir. (14.12.2010- 21.12.2010)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.