0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en son kredi kartı şifresini istiyor sizde de öylemi bilgileri doğru yazmama ragmen eşleşmedi diyor alamadım bennetten cok sık alışveriş yaparım farklı kart doğrulama sistemleri var hiç şifre isteyen görmedim.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kredi kartıyla sorunsuz aldım. Kavun kokusu hastsı olarak ilk sayfadaki arkadaşın yorumu sonucunda melon aldım. Umarım sevdiğim gibidir kokusu.
kredi kartıyla olmayınca havale ile ödeme yaptım, sorun çıkmadı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkredi kartıyla olmayınca havale ile ödeme yaptım, sorun çıkmadı...havale için ne kadar ücret ödediniz bankaya?
arkadaslar gişeden havale ücreti ne kadar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen son kredi kartı şifresini istiyor sizde de öylemi bilgileri doğru yazmama ragmen eşleşmedi diyor alamadım bennetten cok sık alışveriş yaparım farklı kart doğrulama sistemleri var hiç şifre isteyen görmedim.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bu ekran çıkmıyor. direkt cep telefonuna şifre geliyor ve o şifreyi gireceğim ekran geliyor.ama world değil benimkihatta sana orda müşteri hizmetlerini arayınız denmiş. internet bankacılığına kapatılmış olabilir veya kayıt yapman gerekiyor olabilir