0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 yıl sonra doktor olacağım ben de şimdilik öğrenciyim ama az kaldı bitiyor bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomotiv sektörü, ar-ge bölümü (:vayy aradıgım adam hocam şimdi bizde 28 binlira var bi araba bulHatchback, sedan, station wagon hangisi olacak ? 28.000e araba bul demekle olmuyoki 20 bin yazcaktım yaznlış yazmısım şimdi sahibindenkm düşük model yüksekdizel olcakucuz olcakkazası falan olmıcakford fiesta hundai getz olabilirkırmızı olcek 3 lira fazla olcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomotiv sektörü, ar-ge bölümü (:vayy aradıgım adam hocam şimdi bizde 28 binlira var bi araba bulHatchback, sedan, station wagon hangisi olacak ? 28.000e araba bul demekle olmuyoki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomotiv sektörü, ar-ge bölümü (:vayy aradıgım adam hocam şimdi bizde 28 binlira var bi araba bul
Otomotiv sektörü, ar-ge bölümü (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 yıl sonra doktor olacağım ben de şimdilik öğrenciyim ama az kaldı bitiyor bile ay doktor geldi doktorrr çok sevindim bölüm ne?
Dizel araçlar,benzinlilere göre biraz daha pahalı,bakım masrafları daha fazladır.Sanırırım sizin için fiat palio ve ya volswagen polo gibi araçlar daha kullanışlı olur kanaatindeyim.
PelinDizel araçlar çok fazla arıza çıkartıyo, lpg'li tercih edin. Fiyat olarak kaça kadar çıkabilirsin? 96-97-98 model Wolkswagen polo alabilirsin, fiyatları 8.000-13.000 arasında değişiyo. 306'da iyi seçim ama fazla yakıyo diye biliyorum. Citroen Saxo var onunda fiyatı 8-10 milyar arasında değişiyo. Yakıtta son derece cimridir. Daewoo matiz var o da bayan arabası gayette küçük, parça sıkıntısı var ama istanbulda oldugun için sıkıntısı çekmezsin.MatizLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomotiv sektörü, ar-ge bölümü (:vayy aradıgım adam hocam şimdi bizde 28 binlira var bi araba bulHatchback, sedan, station wagon hangisi olacak ? 28.000e araba bul demekle olmuyoki 20 bin yazcaktım yaznlış yazmısım şimdi sahibindenkm düşük model yüksekdizel olcakucuz olcakkazası falan olmıcakford fiesta hundai getz olabilirkırmızı olcek 3 lira fazla olcakFord fiesta, Hyundai getz olabilir yazmıssın sen zaten bulmuşsun arabayı İkiside iyidir özellikle Fiesta yakıtı koklar begenmez ama yinede gider o derece Kırmızı renk almayın satarken 2-3 milyar zararla satarsınız.. Kırmızı renk pek tutulmaz.
Fiesat iyi seçim olsada fiesta ve lpg yerine direk dizel daha mantıklı..
Kış konusunda bişey diyemesemde bende fiesta var dizel v.Tek sıkıntım bir koku geliyor bulamadılar .Bulunamayanda tek bendeki oda ayda yılda bir..Lpg alsanda bir çoğu kışın çalışırken sıkıntı çıkartıcaktır.Fiesta dizel konusunda baya başarılı fazla fark etmezsin.Ama sahibindende felan düşük km li bulmak çok zor.Yakıt az diye ucuk km lerde geziyorlar..