Gönderen Konu: Pclubturkiye'den 2 Kişiye Katı Meyve Sıkacağı  (Okunma sayısı 3707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pclubturkiye'den 2 Kişiye Katı Meyve Sıkacağı
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2010, 18:45:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende yazdım. bebeğim için istedim. keşke bir anneye bebeğe çıksa. bebeklerin herkesden çok ihtiyacı var böyle ürünlere. çünkü en güzeli içinize sinerek kendi ellerinizle yaptığınız şeyi  içireceksiniz. hayi hayırlısı...

arkadaşlar saç düzelştiricnin kime gittiği bell mi ben bulamadım sonucu

bende bu duygularına katılıyorum bir ay önce oğlum dünyaya geldi bende bu dileklerle istedim bakalım şans kime gülecek ama  bebeği olan birilerine verirler inşallah

Çevrimdışı engineer

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Pclubturkiye'den 2 Kişiye Katı Meyve Sıkacağı
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2010, 23:35:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şunu yazdım. bana hayatta vermezler  ;D ;D ;D ;D ama sinir oldum yaa, kazananları bari görseydik ???

"çünkü , defalarca bu formu doldurdum. hepsinde anlamlı şeyler yazdım. ama hiçbirinde sizi ikna edemedim. bebeğim var ve katı meyve sıkacağım yok. ister inanın, ister inanmayın. isterseniz nüfus cüzdanının fotokopisini yollayayım.eğer bana verirseniz , bir bebeğin beslenmesine yardımcı olursunuz, yok yine de vermezseniz , ne yapalım.kime isterseniz ona verin. yeter ki gercekten ihtiyacı olan birine verin.en anlamlı yanıt ,ihtiyacını bildirmektir. neyse, iyi günler size."
;D ;D ;D ;D