Gönderen Konu: Tivibu oyunu ve süprizleri sizleri bekliyor!  (Okunma sayısı 1903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
Tivibu oyunu ve süprizleri sizleri bekliyor!
« : 09 Aralık 2010, 15:01:15 »
Yılbaşı Hediyeniz Tivibu'dan geliyor!

Tivibu oyununu oynayıp Standart Plus Paket Kazanan herkes, Tivibu yılbaşı çekilişine katılmaya hak kazanacak.

Tek yapmanız gereken:

Tivibu oyununu oynamak,

Standart Plus Paket'e üye olmak,

Bilgilerinizi güncellemek,

Kirala-izle servisini kullanmak!

Yılbaşı çekişinde 5 şanslı Tivibu kullanıcısını Sony Play Station 3 ; 5 kişiyi iPad; 5 kişiyi iPhone ve 5 kişiyi Nokia Booklet bekliyor!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2010, 15:04:08 Gönderen: kirnak58 »

Çevrimdışı padişah

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Tivibu oyunu ve süprizleri sizleri bekliyor!
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2010, 12:36:16 »
masrafsız bir şey yapsalar da biz de katılsak.ne bu yaa! illa paketi satın almamız gerekiyor.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2010, 12:40:47 »
masrafsız bir şey yapsalar da biz de katılsak.ne bu yaa! illa paketi satın almamız gerekiyor.

TTnet'in ismini duydunmu arkana bakmadan kaç ;D  Son 2 haftadır 2 günde bir 0212 4440 375 arayıp duruyo yok tarifenizi degiştirelim yok internetinizi yükseltelim. Bi gün küfür edecem artık o arayanlara ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2010, 17:33:55 »

TTnet'in ismini duydunmu arkana bakmadan kaç ;D  Son 2 haftadır 2 günde bir 0212 4440 375 arayıp duruyo yok tarifenizi degiştirelim yok internetinizi yükseltelim. Bi gün küfür edecem artık o arayanlara ;D

ben en sonunda tamam dedim. kabul ;D
netlimitsizi 28 TL ye veriyorlar, 42 ödemekten bıkmıştım zaten, bakıcaz artık ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2010, 17:36:43 »
Aradıktan sonra diyo işte sizi şu konu bilgilendiricez tmm mı, tmm diyorum anlatıyo 3-5 dakika sanıyoki beni ikna etti, en sonunda ne dersiniz değiştirelimmi tarifenizi diyolar, yok kalsın diyorum sesleri bi anda değişiyo dumur oluyolar ;D
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2010, 17:40:55 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2010, 17:39:28 »
Aradıktan sonra diye işte sizi şu konu bilgilendiricez tmm mı, tmm diyorum anlatıyo 3-5 dakika sanıyoki beni ikna etti, en sonunda ne dersiniz değiştirelimmi tarifenizi diyolar, yok kalsın diyorum sesleri bi anda değişiyo dumur oluyolar ;D

benimle muhattap olmuyorlardı, kalbim kırılıyordu; fatura abimin adına diye. bi kere sinirlendim, abim yurt dışında, interneti kullanan da faturasını ödeyen de benim, arayın o zaman Prag'ı dedim ;D
sonunda akıllandılar, cep telefonumu kaydetmişler, şimdi de rahat vermiyorlar ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...