0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saol bbck cgm. Bu hafta kazanmak icin ugrasayim bari
saol bbck ciğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbin ben kazanamıyorum yaaaaaaaa ben de çok kötüyüm demek ki derece olarak hayırr 10. kişi olmamız lazım kazanabilmek için onu beceremiyoruz canım en azından mukkadder maytar ve fatime maytar kazanmış aileden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbin ben kazanamıyorum yaaaaaaaa ben de çok kötüyüm demek ki derece olarak hayırr 10. kişi olmamız lazım kazanabilmek için onu beceremiyoruz canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbin ben kazanamıyorum yaaaaaaaa ben de çok kötüyüm demek ki derece olarak
bin ben kazanamıyorum yaaaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbin ben kazanamıyorum yaaaaaaaa ben de çok kötüyüm demek ki derece olarak hayırr 10. kişi olmamız lazım kazanabilmek için onu beceremiyoruz canım en azından mukkadder maytar ve fatime maytar kazanmış aileden fatime yokki mukadder de hangi resmi yaptıysa artık kendine ben gülbenn ablamıı istiyorum