cnm Aştiden indiğinde Ulusa giden ücretsiz servislere binsin Ulusta inip Bentderesi dolmuş durağından Atmışevler dolmuşuna binsin geçiyor
sağol canım not alıyorum hemen
cnm Aştiden indiğinde Ulusa giden ücretsiz servislere binsin Ulusta inip Bentderesi dolmuş durağından Atmışevler dolmuşuna binsin geçiyor
rica ederım cnm emin olmak için araştırdım

ya bende mi yaşıcam bunu askerligini yapmadı eşim
ayy çok zor canım özellikle nerde yapacağı belli olana kadar daha stresli oluyosun. Şimdi ankara olduğunu duyunca sevindim bende kayseride olcam en azından yakın bi yer oldu ona sevindik
birde polislere askerlik düşerse erken gelir umudumuz var oda biraz rahatlatıyo
Bebiş yoksaolmadan gitsin askere eşin sonra daha zor olur
Oncelik le allah kavustrsun canim ,ben o askeriyenin karsinda staj yaptim KOSGEBte ,ulustan 60evlere bincek ama otobus gec geliyor ve 30dk kadar surer,otobus nosu hatirlayamiyrum ama ogrenirim:D
Oncelik le allah kavustrsun canim ,ben o askeriyenin karsinda staj yaptim KOSGEBte ,ulustan 60evlere bincek ama otobus gec geliyor ve 30dk kadar surer,otobus nosu hatirlayamiyrum ama ogrenirim:D
sağol canım sayenizde gitmeden öğrendik valla nası gideceğimizi
ayy çok zor canım özellikle nerde yapacağı belli olana kadar daha stresli oluyosun. Şimdi ankara olduğunu duyunca sevindim bende kayseride olcam en azından yakın bi yer oldu ona sevindik
birde polislere askerlik düşerse erken gelir umudumuz var oda biraz rahatlatıyo
Bebiş yoksaolmadan gitsin askere eşin sonra daha zor olur
bebiş var yaaa off o gunler gelmesın

yakınsınız istediğinde gider gelirsiniz sizde
eşin kayserıden ankaraya gelcekse cnm şöyle yapsın
Kayseri istikametinden gelen otobüslerde otobüs görevlisine Mamak köprüsünde ineceğini söylesin. İndiği yerde taksi durağı var, ordan taksiye binsin taksimetre 10 TL civarı yazar yinede görevliyle konuşsun ama benım bı tanıdıgımda öyle yapmıştı
Allah kazasız belasız tez zamanda kavuştursun
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım. Güzel bir yere çıkmış bence, içini ferah tut