sende katıla tıklıyorum ama katılamıyorum sorun sadece bende mi acaba arkadaşlar.. Belki böyle büyük bir marka olunca fake oyları dikkate alır deyip avunarak katılayım diyorum ama........ ben bile gülüyorum :
canım bir katılabilsem yükleme butonu çıkmıyorki bende.. gerçi millet 1 günde 60 üzerinde oy toplamış bile..
Hepiniz o fakelerle arkadassınız. Kimse aglayıp sızlamasın.
bildiklerimizi çıkardık listeden ama bilmediğimiz bir şekilde işini yürüten varsa Allah bilir.

bu dünyada herkes bir şekilde işini yürütür ama birde öteki tarafı var
Hepiniz o fakelerle arkadassınız. Kimse aglayıp sızlamasın.
biz kimin ne olduğunu bilsek eklemeyiz okadar profesyonelleşmilerdki beni başka bir adla ekleyip sonra isimlerini bile değiştirinleri gördüm diyecek birşey yok
*Yarışmayı kazanan kullanıcılardan; Birinciye Canon EOS 1000D marka fotoğraf makinesi, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinciye Sony Cybershot DSC W310 marka fotoğraf makinesi hediye edilecektir. Ödül kazanan kullanıcılar, kazanmış oldukları ödülleri devredemez, başka bir hediye, hediye çeki, para vb taleplerde bulunamazlar.
* Bu yarışma 09.11.2010 tarihinde başlayıp
05.12.2010 tarihinde 23:59'da son bulacaktır.
Değerli Lipton Dostları,
Lipton Fan Page'de kampanyalar sekmesinden katılım koşullarına ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar Sekmesi;
...Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sevgili Lipton takipçileri,
“Lipton ile ilham anları” Ödüllü fotoğraf yarışması başlıyor!İçerisinde
Lipton çay ürünlerinden birini barındıran bir ilham anı fotoğrafını
hemen uygulamaya kayıt olup gönder.En çok oyu alan 5 kişiden biri ol ve
muhteşem fotoğraf makinelerinden birini kap. Hemen katıl, kazanma
...şansını yakala...!
Lipton
Sevgili Lipton Takipçileri;
"Lipton İle İlham Anı" ödüllü fotoğraf yarışmasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz; Yoğun talepleriniz doğrultusunda yarışmayı 10 Aralık saat 23:59’a kadar uzattık. Tüm katılımcılarımıza başarılar dileriz...
Sevgili Lipton dostları, yarışmamız sona ermiştir. Kazananlar yarın saat 15:00’da Lipton sayfasında açıklanacaktır. Tüm katılımcılara ve oy verenlere teşekkür ederiz.