0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAralık ayında kayıt olan 50., 100., 150. 200., 250., 300., 350., 400., 450. kişi bu şansa sahip olacak! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sefer hediye ne bilemedim fal mı Kasım ayı talihlisi:Volkan Uz / İstanbulTefal'den Family Flavor Grill kazanmıştır. Kaydoldum,en kısa sürede sizinle iletişie geçilecektir,yazdı.İletişim mail yolu ile mi yoksa telefonla mı oluyor? sanırım telefon ile. sozten arkadasımıza tlf. ile ulaşmışlar sanırım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanaaa aynı gün içinde tekrar başvuru yapamazsınız diyor iyide ben ilk defa başvuruyorumdiğer ay katılsıysanız oyle diyor başka birinin adına katılmanız gerek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAralık ayında kayıt olan 50., 100., 150. 200., 250., 300., 350., 400., 450. kişi bu şansa sahip olacak! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sefer hediye ne bilemedim fal mı Kasım ayı talihlisi:Volkan Uz / İstanbulTefal'den Family Flavor Grill kazanmıştır. Kaydoldum,en kısa sürede sizinle iletişie geçilecektir,yazdı.İletişim mail yolu ile mi yoksa telefonla mı oluyor?
Aralık ayında kayıt olan 50., 100., 150. 200., 250., 300., 350., 400., 450. kişi bu şansa sahip olacak! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sefer hediye ne bilemedim fal mı Kasım ayı talihlisi:Volkan Uz / İstanbulTefal'den Family Flavor Grill kazanmıştır.
anaaa aynı gün içinde tekrar başvuru yapamazsınız diyor iyide ben ilk defa başvuruyorum
bende katılamadım.aynı gün içinde ikinci kez başvuru yapamazsınız diyor....