Gönderen Konu: Vestel Ankastre Dünyası Sonuçlar  (Okunma sayısı 13392 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Ynt: Vestel Ankastre Dünyası Sonuçlar
« Yanıtla #100 : 27 Aralık 2010, 12:16:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bilmiyorum kı firuu izmirde değilim kagıt eve gelmiştir belki yedek diye . Aradım ben telefonu ilk zamanda ordaki kızda çok bilmiyor telefonumu  aldı, ararız dedi nasip bekliyoruz.

aman bende mavi jeanstan çamasır makina kazansmıtım ilk yedektım aramadılar benı insallah seni ararlar ama bırakma peşini aradur ;D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #101 : 27 Aralık 2010, 12:26:14 »
yedekten bana daha bişey gelmedi bugune kadar ,olursa mucize olur  :D

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 28 Aralık 2010, 21:41:53 »
okadar aksilik olduki bugün bana gelen aps yi dün  eşimin işyerine göndermiş ptt görevlisi öğleye kadar  mektup arattım 12 gibi bulundu sonra noter sonra kargo cocukla 4 dü geldim eve bukadar aksilik olurmu yaa sinir oldum ptt ye ayrıca şikayet etcem
     sagolsun diyazem bey haber vermese hakkımı kaybetcektim ben hala bekleyecektim bildirim gelsin diye >:(

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 29 Aralık 2010, 00:37:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
okadar aksilik olduki bugün bana gelen aps yi dün  eşimin işyerine göndermiş ptt görevlisi öğleye kadar  mektup arattım 12 gibi bulundu sonra noter sonra kargo cocukla 4 dü geldim eve bukadar aksilik olurmu yaa sinir oldum ptt ye ayrıca şikayet etcem
     sagolsun diyazem bey haber vermese hakkımı kaybetcektim ben hala bekleyecektim bildirim gelsin diye >:(

ay hadi geçmiş olsun..olsun tatlı telaş bunlar:))