Gönderen Konu: Blog Kampanyaları Sonuçları hakkında naçizane önerim  (Okunma sayısı 1237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı melikekk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Merhaba,blog sahibi arkadaşlar,
Sizden ufak bir ricam olacak,tamam kampanya ödülleri falan hepsi harika
bütün şartlarınızı tamamladığımızı bildiren yorumlarınızı bildiriyoruz ya,o sayfada sonuçları paylaşsanız inanın harika olacak.
Fikrime katılır mısınız katılmaz mısınız bilmiyorum ama takipte çok zorlanıyorum,
tamam kampanya sonuçlarında blog kampanyası sonuçları var ama bir konuda onlarca yüzlerce kampanya sonuçları açıklanıyor,bu da yetmiyor bazıları kampanyaları bittiği zaman biten kampanyalar kısmına  kaldırıyor,ara ki bulasın binlerce konu arasından girmiş olduğun kampanyayı.
Daha önceden böyle bir öneri getirildi mi bilmiyorum ama arama açısından daha kolay olacağına inanıyorum,anlatmaya çalışmak istediğim de esas bu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Ynt: Blog Kampanyaları Sonuçları hakkında naçizane önerim
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2010, 19:37:41 »
Benim şu şekilde bir uygulamam var mail adresime kayıt yazıp mail atılması durumunda her kampanyamın sonuçlarını mal olarak atıyorum.. Diğer bloglarda böyle yapabilir bence bu şekilde habersiz kalmaz kimse sonuçlardan.

Çevrimdışı melikekk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Blog Kampanyaları Sonuçları hakkında naçizane önerim
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2010, 20:02:48 »
Meraal yazdığın için teşekkürler.Sonuçların kolay bir şekilde bulunması da,takip açısından sıkıntı yaşamamız konusundan dolayı istiyorum.Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen arkadaşlar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin