0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gizemli Kaplumbağa adında bir hesap açıcam bak şimdiden söylüyorum sonra kızma bana Şaka şaka ...her iki hesabıda şikayet ettim herkes şikayet ederse silinir nasıl olsa.
yahu bu facebook telefonla onay istiyodu hani nooldu böyle bi sürü fake hesabı nası açıyorlar doğrulama istiyor benim bildiğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfake ler bunlar:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim gerçek profilim bu:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne prim yapacaklarsa artık!bi an korktum sen diye fake birine mi rocco da oy verdim diye facebookta kullanıcı adı değiştiriliyor mu ben yapamadım, ortak nick kullanmayı düşünüyorum bir tanesi üstelik senin forumda bir önceki avatarını bile kullanmış
fake ler bunlar:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim gerçek profilim bu:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne prim yapacaklarsa artık!