0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün ekin kurye haber formu bırakmış eve üstünde de U2 tanıtım yazıyor meraktayımmm acaba nedir bu U2 genelde çekiliş yapar acaba bu aralar küçük hediyelerden U2 den gelen bişey oldumu sizlere arkadaşlar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün ekin kurye haber formu bırakmış eve üstünde de U2 tanıtım yazıyor meraktayımmm acaba nedir bu U2 genelde çekiliş yapar acaba bu aralar küçük hediyelerden U2 den gelen bişey oldumu sizlere arkadaşlar ?ipod shuffle fanta'dan
geçen bir market broşüründe gördüm aynı face sayfasındaki kutu vardı 2 tl yazıyordu ve minnacık ürünler vardı içinde50 gr kadar mış şampuan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün ekin kurye haber formu bırakmış eve üstünde de U2 tanıtım yazıyor meraktayımmm acaba nedir bu U2 genelde çekiliş yapar acaba bu aralar küçük hediyelerden U2 den gelen bişey oldumu sizlere arkadaşlar ?ipod shuffle fanta'dandostum sanırım değil çünki ben o çekilişe girmedim zaten adımda listede yok inşallah araba haberidir:Daraba kazananları telefonla arıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün ekin kurye haber formu bırakmış eve üstünde de U2 tanıtım yazıyor meraktayımmm acaba nedir bu U2 genelde çekiliş yapar acaba bu aralar küçük hediyelerden U2 den gelen bişey oldumu sizlere arkadaşlar ?ipod shuffle fanta'dandostum sanırım değil çünki ben o çekilişe girmedim zaten adımda listede yok inşallah araba haberidir:D