0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi beni kızım uyutmuyor siz niye uyumuyorsunuz ya....... yerinizde olsam akşam 19 00 da yatar öğlene kadar uyurum yoksa ikindiye kadar mı desem yok ben o kadar uyuyunca yüzüm şişiyo davul gibi çok çirkin oluyom fazla uyumak iyi gelmiyo bana, birazdan yatar 12de kalkarım ben en var sen farklı mı oluyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi beni kızım uyutmuyor siz niye uyumuyorsunuz ya....... yerinizde olsam akşam 19 00 da yatar öğlene kadar uyurum yoksa ikindiye kadar mı desem yok ben o kadar uyuyunca yüzüm şişiyo davul gibi çok çirkin oluyom fazla uyumak iyi gelmiyo bana, birazdan yatar 12de kalkarım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi beni kızım uyutmuyor siz niye uyumuyorsunuz ya....... yerinizde olsam akşam 19 00 da yatar öğlene kadar uyurum yoksa ikindiye kadar mı desem yok ben o kadar uyuyunca yüzüm şişiyo davul gibi çok çirkin oluyom fazla uyumak iyi gelmiyo bana, birazdan yatar 12de kalkarım ben
hadi beni kızım uyutmuyor siz niye uyumuyorsunuz ya....... yerinizde olsam akşam 19 00 da yatar öğlene kadar uyurum yoksa ikindiye kadar mı desem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi beni kızım uyutmuyor siz niye uyumuyorsunuz ya....... yerinizde olsam akşam 19 00 da yatar öğlene kadar uyurum yoksa ikindiye kadar mı desem yok ben o kadar uyuyunca yüzüm şişiyo davul gibi çok çirkin oluyom fazla uyumak iyi gelmiyo bana, birazdan yatar 12de kalkarım ben en var sen farklı mı oluyon aynı mı olcam bi de senle farklı oluyrm tabi etkilenmyrm :)güzellik uykusu o
Mümin sen beni güldürdün ya sabah sabah Allahta seni güldürsün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMümin sen beni güldürdün ya sabah sabah Allahta seni güldürsün amin amin benim niye yüzüm şişiyo çok uyuyunca ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMümin sen beni güldürdün ya sabah sabah Allahta seni güldürsün amin amin benim niye yüzüm şişiyo çok uyuyunca ya bünyene uyumak ii gelmio demek kii
tmm sen dedn diye yatıyorum hadi hoşcakall
wie geht es dir