Gönderen Konu: oxxo-yeni  (Okunma sayısı 2432 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Limly

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • kader satılık olsaydı en güzelini alırdım
Ynt: oxxo-yeni
« Yanıtla #10 : 26 Aralık 2010, 00:03:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"OXXO'da her hafta yepyeni modeller beni bekliyor! " diyerek bizden TRİKO kazananlar :)
Ayşin Aras; Suna Ayalp; Gülsün Aras; Seref Aras; Selin Eraslan; Ayşe Reyhan Soysal; Sinem Soysal; Hatice Ezgi; Didem Sualp; Özlem Delen; Fatmanur Kocmaz; Zeynep Morgül; Süheyla Kaymak; Zuhal Kaymak; Tuğba Genç

"OXXO'da her hafta yepyeni modeller beni bekliyor! " diyerek bizden T-SHIRT kazananlar :)
Şeyda Geniş; Başak Özarslan; Burcu Yılmaz; Gökçe Özyaycı; İlknur balçık; Eylem Alkun; Zahide Vurgun ; Dilek Yılmazer; Gülerser Kalın; Hacer Çorlu; Esra İnal; Gizem Çakır; Beyza Karadag; Ezgi Kaplagiray; Sevgi Nur Sezgi

ben aldım 2 tane triko :D
ben aldım 2 tane triko :D

güle güle giyinnn.. =)))

teşekkürler arkadaşlar :) güzel şeyler var gibi gibi fiyatlar normal hırkalar 40 50 yukarı çıkıyor öyle ama ona para vermem şahsen :) çünkü o parayı hakedecek kadar kaliteli bi ürün değil bence tüy yapıyor bir kere almıştım dün gidicem demiştim yakın diye saat 2 de açılacak diye oyalandım birde gittim ki saat 2 olmadan kuyruk kapıya kadar :) ama şanslıyım kalabalıktan bunalıp çıkanlar oldu aralardan ve bana sıra geldi :)

Çevrimdışı balciki

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: oxxo-yeni
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2011, 18:30:35 »
erken gittiğim halde triko alamadım gelen öne geçti kaldım tişorta  :-\