Varlıbaş AVM’den Mercedes-Benz hediyeli yeni yıl sürprizleri
Varlıbaş AVM Atapark Trabzon, yeni yılda ziyaretçilerine çekilişle 2 adet Mercedes marka otomobil, notebook ve cep telefonu hediye edecek
Varlıbaş AVM Atapark Trabzon, yeni yılda ziyaretçilerine sürpriz hediyelerle dolu bir kampanya düzenledi. 1 Aralık - 31 Ocak günleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında Varlıbaş AVM Atapark’taki mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, 2 adet Mercedes-Benz marka otomobil, 10 adet Acer marka notebook ve 50 adet Samsung cep telefonu hediyelerinden birini kazanma şansına sahip olacak.
Kampanya süresince Varlıbaş AVM Atapark Trabzon’da alışveriş yapan tüketiciler, fiş ya da faturalarını kampanya görevlisine kontrol ettirecek ve aynı gün içinde yapılmış toplam 50 TL’lik her alışveriş için bir adet katılım kuponu alacak.
Her bir kupon, sahibine bir çekiliş hakkı kazandıracak. İkramiyeler, kuponda bilgileri bulunan katılımcılara verilecek. Çekiliş, 24 Şubat 2011 tarihinde ve saat 14.00’te, Varlıbaş AVM Atapark Trabzon’da, noter huzurunda gerçekleştirilecek.
Çekilişte, 1 kişi Mercedes-Benz E200 CGI 2011 model otomobil, 1 kişi Mercedes-BENZ B160 2011 model otomobil kazanırken, 10 kişi Acer AS5742G-373G32 Notebook ve 50 kişi de Samsung S5233StarWifi cep telefonu kazanacak. Kazanan talihliler 01.03.2011 tarihli Posta Gazetesi Karadeniz baskısında duyurulacak.
Keşke şu anda memlekette olsaydık daa.
Forum Trabzon'un hediyesi daha güzel. Audi Q7

Ona katıldım, en kısa zamanda bunada katılcam
ben trabzondayım ama hiçte dikkat etmemişim .alış veriş yaptım geriye dönük fişleri getirsem dikkate alırlar mı acaba?.bu arada ne çok trabzonlu varmış forumda
ben trabzondayım ama hiçte dikkat etmemişim .alış veriş yaptım geriye dönük fişleri getirsem dikkate alırlar mı acaba?.bu arada ne çok trabzonlu varmış forumda
Fişler kampanya dönemine aitse alırlar.
trabzon avmlerinde yoğun rekabet var sanki, mercedesler audiler veriliyor...