0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyapamıyorum artı formu bile bulamadım...önce tv ye tıklayıp açın. sonra koltuğun sağ tarafına tıklayın, kumandayı alıp kanalları değiştirecek. bir adam ve kapının olduğu kanala gelinceye kadar tıklayın. o kanalı açınca bekleyin birkaç dakika. Ardından kapı çalacak tv de ve o sırada kalkacak. kalktığında da form çıkacak...umarım yardımcı olabilmişimdir. herkese bol şans...
yapamıyorum artı formu bile bulamadım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyapamıyorum artı formu bile bulamadım...önce tv ye tıklayıp açın. sonra koltuğun sağ tarafına tıklayın, kumandayı alıp kanalları değiştirecek. bir adam ve kapının olduğu kanala gelinceye kadar tıklayın. o kanalı açınca bekleyin birkaç dakika. Ardından kapı çalacak tv de ve o sırada kalkacak. kalktığında da form çıkacak...umarım yardımcı olabilmişimdir. herkese bol şans...Teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyapamıyorum artı formu bile bulamadım...önce tv ye tıklayıp açın. sonra koltuğun sağ tarafına tıklayın, kumandayı alıp kanalları değiştirecek. bir adam ve kapının olduğu kanala gelinceye kadar tıklayın. o kanalı açınca bekleyin birkaç dakika. Ardından kapı çalacak tv de ve o sırada kalkacak. kalktığında da form çıkacak...umarım yardımcı olabilmişimdir. herkese bol şans...Teşekkürler sağol sayende uğraşmadan kaldırdık.