Gönderen Konu: Sevgilime Sürpriz  (Okunma sayısı 21471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Sevgilime Sürpriz
« Yanıtla #90 : 11 Şubat 2009, 10:44:50 »
tesekkurler yolluyorum bende

Çevrimdışı yesim016

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • emre'm
« Yanıtla #91 : 11 Şubat 2009, 10:58:41 »
üzgünüm arkadaşlar ilk 300 sanırım çoktan dolmuş öncekilerden daha az sürede yapmama ragmen 700 lerde çıkıyorum
ama ben hem eşim hem kendim adına doldurmuştum fazla gelirse paylaşıırım 42,56,73 ...gibi bir çok kez ilk 300 e girmiştim

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #92 : 11 Şubat 2009, 11:00:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
üzgünüm arkadaşlar ilk 300 sanırım çoktan dolmuş öncekilerden daha az sürede yapmama ragmen 700 lerde çıkıyorum
ama ben hem eşim hem kendim adına doldurmuştum fazla gelirse paylaşıırım 42,56,73 ...gibi bir çok kez ilk 300 e girmiştim
ugrastıgın için tesekkurler yinede :)

Çevrimdışı BELİNDA

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 11 Şubat 2009, 11:05:00 »
teşekkürler kısmet değilmiş

Çevrimdışı paype

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • mühendis
« Yanıtla #94 : 13 Şubat 2009, 09:31:58 »
300 doldu diye bşey yok arkadaşlar nasıl bir mantık bu. hızlı yapanlar öndekini geriye iterler. uygunsa ilk 300 ekalırsın. oyunu ilk defa oynayan her zaman 1. mi olacak bu bahsettiğiniz mantıkla. çoksaçma. 2.40 saniye de yaptım 256 sıradayım ben. benden hızlı olan olursa ben gerilere düşerim bu böyledir. yarın son günmüş ayrıca adına yarışmamı isteyen varsa elimden geleni yaparım. sadece biletleri kazansam da gidemeyeceğimi bildiğim için böyle bir teklif de bulundum yanlış anlaşılmasın. sadece teklif.
tartışmasını bilmeyenler kavga ederler "chesterton"

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 13 Şubat 2009, 09:35:50 »
paype özel mesaj atma limitim dolmuş eğer mailini özelden atarsan davet göndereceğim o davetle siteye sadece ad,soyat ve mail ile üye olunca aktivasyon kotu gelecek okotu girip hesabını aktif edince işlem tamamlanacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

kadir_549

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 13 Şubat 2009, 15:30:35 »
arkadaşlar ben iki gün mübalasız söylüyorum kesintisiz pc başına oturdum başladım bu oyunu oynamaya herşeyi yerli yerinde biliyorum ama süre o kadar iç açıcı değil ben anlamıyorum bu 2 dk 8 sn olanları  hakkımızla oynayalım arkadaşlar
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2009, 15:45:50 Gönderen: kadir_549 »

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #97 : 13 Şubat 2009, 15:40:39 »
valla ben kendimi paraladım 4.20 nin altına düşmedi, koşununda 3 dk.dan kısa sürede biticeğini düşünmüyorum..

Çevrimdışı paype

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • mühendis
« Yanıtla #98 : 13 Şubat 2009, 17:18:41 »
arkadaşlar unuttuğunuz birşey var her ne kadar adil olmasa da o bahsedilen arkadaşlar bunu oyun hilelerini kullanarak yapıyor. daha doğrusu böyle bir java oyunu görürseniz bilmeyenler pek başına geçmesin derim. çünkü java hilesiyle mutlaka birisi orada başa oturur. ha ben çok mu istiyorum hayır ama bunlarla başa çıkmak için ancak hile yapmak gerekiyor demekki. ilk 300 isteyen göndersin mailini diye o yüzden dedim. safi bu hileyle sabahtan akşama oyun oynayanlara inat. biz alalım biletleri diye. bugün laptopa zorlamayı düşünyorum inşallah olur.
tartışmasını bilmeyenler kavga ederler "chesterton"

Çevrimdışı demods

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #99 : 14 Şubat 2009, 04:13:39 »
Ya ben az önce 2:25 yapmayı başardım. Sabahtan beri sadece buna kastım ve isteyince oluyormuş. Bizzat kendim şahit olduğum için artık herhangi bir şüphem de kalmadı. Ancak yine de içinde şüphe olanlara sitedeki "Katılım Koşulları"nı okumalarını öneririm. Orada zaten hile vs yapanların tespit edilmesi durumunda diskalifiye edileceğini yazmışlar. Demek ki Vestel de bu tarz hileler olabileceğinin farkında ki böyle bir şey yazmışlar. Muhtemelen de yapanları tespiit edeceklerdir diye düşünüyorum. Sanırım oyun sona erene kadar müdahale etmemeyi tercih etmişler, ki mantıklı.

Neyse ben oynamaya devam edeyim :)