Gönderen Konu: ballmania puana göre ödüller var  (Okunma sayısı 9250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
ballmania puana göre ödüller var
« : 08 Aralık 2011, 11:47:19 »
ballmania puana göre ödüller var ancak doğrumu yalanmı bilmiyorum bana esprso makinesi cıktı kayıt yapmadım siz bi bakın

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ödülü, sisteme kaydedilmiş olan cep telefonlarından biri kazanacaktır.
Servis NVIA Gestion de Datos S.L. tarafından sağlanmaktadır. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, İstanbul adresi:Bankalar Caddesi, Yeni Bahadır İş Merkezi, No:8, Kat:5 Karaköy. NVIA Çağrı Merkezi’ne 212.692 2545 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İşbu sitenin koşulları Genel Koşullar 'da ilan edilmiştir. Lütfen tıklayınız. Yarışmanın başlangıç günü: 01/11/2011 - Yarışmanın bitiş günü: 31/01/2012
Operatör ve GSM numaranızı doğru bir şekilde girerek Devam Et butonunu aktif ediniz.
Bu hizmetin ücreti maximum 9.99TL dir.

'Ballmania' kampanyasına katılmak için göndereceğiniz MOBILE PAYMENT ücret bilgileri:

Ödeme hizmeti NVIA tarafından, Avea aboneleri için Avea Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7764 numarasına gönderilen her SMS Avea hatlarında 0,5 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir. Avea Mobil Ödeme ile ilgili detaylar için 'tıklayınız'.

Ödeme hizmeti Mobilepax tarafından Turkcell aboneleri için Turkcell Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7765 numarasına gönderilen her SMS Turkcell aboneleri için 0,5 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Turkcell Mobil Ödeme ile detaylar için 'tıklayınız'.Daha fazla bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini ziyaret edebilirsiniz

Ödeme hizmeti NVIA tarafından, Vodafone aboneleri için Vodafone Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7765 numarasına gönderilen her SMS Vodafone hatlarında 0,5 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir. Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili detaylar için 'tıklayınız'.
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: ballmania puana göre ödüller var
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2011, 11:56:02 »
Servis NVIA Gestion de Datos S.L. tarafından sağlanmaktadır. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, İstanbul adresi:Bankalar Caddesi, Yeni Bahadır İş Merkezi, No:8, Kat:5 Karaköy. NVIA Çağrı Merkezi’ne 212.692 2545 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İşbu sitenin koşulları Genel Koşullar 'da ilan edilmiştir. Lütfen tıklayınız. Yarışmanın başlangıç günü: 01/11/2011 - Yarışmanın bitiş günü: 31/01/2012
Operatör ve GSM numaranızı doğru bir şekilde girerek Devam Et butonunu aktif ediniz.

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2011, 15:47:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar anlamadım ben odulu sadece bır kısı mı kazanacak
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2011, 15:55:30 »
bu siteye hiç güvenmedim.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2011, 16:01:01 »
yarışma sonunda her ödülü en yüksek puan alan kişi alacak ..

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2011, 19:02:51 »
hem 10 tl gidecek hemde bir kişi seçilecek ne güzel iş bea
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Miniperi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2011, 12:10:38 »
bende hiç güvenmedim nedense...

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2011, 13:51:02 »
bu nasıl yaaa hem kazandınız hediyenizi almak için 7765 e EVET  mesajı gönderin diyo hemde arkasından tekrardan oynatıyo anlamdım ve her defasında da aynı şeyi diyo..
‎'' Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır.
Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.! '