Supenonline'nın düzenlediği yarışma: Kaybedecek Zaman Yok. Kaybedecek birşeyim de yok, neden olmasın. O şanslı kişi neden ben olmayım derseniz... New York sizi bekliyor. Tatil kampanya formunu dolduran şanslı 1 kişi, çift kişilik New York-Amerika Seyahati kazanacak. Ayrıntılar linkte mevcut...
Newyork'a gider: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ay keşke bana çıksa annemle babamı tatile gönderip kafamı dinlesem:)
15.09.2010 (saat 09.00) – 15.11.2010 (saat 24.00) tarihleri arasında, kaybedecek zaman yok web sitesi (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) üzerinden ücretsiz olarak tatil kampanyasına katılım formunu dolduran herkes 1 çekiliş hakkı, ayrıca hizmet verilen yerden hizmet satın alındığında alınan fiber internet paketi bedeli karşılığında çekiliş hakkı verilecektir. (29-TL, 39-TL, 49-TL için 1 çekiliş hakkı, 59-TL, 69-TL için 2 çekiliş hakkı, 89-TL, 99-TL için 3 çekiliş hakkı, 199-TL için 6 çekiliş hakkı). Mevcut Superonline aboneleri tatil çekilişine -tatil kampanyasına- katıl formunu doldurarak bir çekiliş hakkı kazanabilirler.
Yalnız TC no istiyor...
TC no ile çoklu katılımların önüne geçmeye çalışılmış sanıyorum...
Supenonline'nın düzenlediği yarışma: Kaybedecek Zaman Yok. Kaybedecek birşeyim de yok, neden olmasın. O şanslı kişi neden ben olmayım derseniz... New York sizi bekliyor. Tatil kampanya formunu dolduran şanslı 1 kişi, çift kişilik New York-Amerika Seyahati kazanacak. Ayrıntılar linkte mevcut...
Newyork'a gider: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yarışma değil çekiliş bu yaf
sonuçlar 26.11.2010 tarihli Akşam gazetesinde açıklanacaktır.
var mı bugün bakan,akşamın internet sayfasında tüm sayfalar gözüküyor ama kalbim dayanamadıgından bakamıyorum. sonuçlara
Asil Talihli: Gökhan Olgunöz
1. Yedek: Burcu Atasoy
2. Yedek: Haktan Doğruarar
3. Yedek: Ümit Kurt
Bu arada 2. yedeğin ad-soyadına bayıldım
Asil Talihli: Gökhan Olgunöz
1. Yedek: Burcu Atasoy
2. Yedek: Haktan Doğruarar
3. Yedek: Ümit Kurt
Bu arada 2. yedeğin ad-soyadına bayıldım 
teşekkürler amerika rüyası da bitti