Gönderen Konu: Tutkuna Sahip Çık  (Okunma sayısı 18125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tutkuna Sahip Çık
« Yanıtla #60 : 26 Kasım 2010, 20:49:37 »
yaww en fazla 35 bin yapabildim kafayı yicem.varmı bu işin sırrı ;D

Kızlar bu arada iyi ki varsınız yaa..bloglardan pek kazanamasamda emeğiniz gerçekten takdir edilesi...

Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 26 Kasım 2010, 22:25:13 »
Oyunu oynarken Tutku dolu sandıklarınızı onları ele geçirmek isteyen Tutkuluklardan sakınıyorsunuz. Oyun 2 aşamadan oluşuyor, ilk aşamayı herkes oynarken 2. aşamaya sadece ilk aşamayı bitirmiş ve Tutku paketi üzerindeki barkod numarasını girenler oynayabiliyor. Her günün en iyi puanını yapana içi Tutku dolu sandık, oyun sonunda ise en çok puanı kazanan kişiye tam 1 yıllık Eti Tutku ödülü var. Siz de Tutkularınıza sahip çıkın.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 26 Kasım 2010, 22:30:51 »
35 bin sadece 2. bölümde yapılıyo çok basit bi oyun :)

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #63 : 27 Kasım 2010, 00:07:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cnm senin için sordugum soruyu sordum yetkiliye
kampanya fazlalığı olarak değil cünki ben çok kampanya yapmam 10 aydır 23 kampanya yaptım
aynı  anda 3ten fazla yapmıyorum az ve öz olsun katılım sayısı yüksek olsun diye ortalama 80 160 arası oluo katılım sayım hediye benim için 2.planda her zaman çünki çok büyük ödüller kazandım.ben kampanyalarımda katılım yüksek olsun firma memnun kalsın bu çabasındayım hep tabi gelen hediyeler mutlu ediyor illaki oda cabası :)

neyse firma bu forumdaki kampanya bloglarının hepsini inceleyip karar vermiş.
daha önce çalıştıgı bir çok blogger ile artık çalışmıyorlarmış.benimlede uzun süredir tanışıklardı birlikte 3 kampanya yaptık .
bizim ismimizi araştırmışlar 3 4yıllık kampanya deneyimimiz var onlar deyince dikkatimi çekti
gülin ve cicikanda 4yıllık kampanyacılar ilk enerji forumdan tanıyorrum 2sinide.
blog listesine her gecen gün 1 yeni blogu ekliyorlar
benimle 3. kampanyası,derya3 ile 2.kampanyası
 gülinle 2. cicikanla ilk kampanyası gözlemliyor sürekli blogları yeni bir projede yeni bloglara da yazabilir

- Sizlerle neden çalışmak istediğimiz ise ,Çunku birçok kriter var. biz sizinle uzun süredir tanışıyoruz,Sizin yayın öncesi hazırlığınızı sunmanız, maillere geri dönüş süreniz, kampanya sürecinde takip ve bildirileriniz, çalışma sonucunda sonuçlarla ilgili bilgi vermeniz (ki en önemlisi bu),kampanyalara katılan kişi yükseklik oranınız,blog açılış tarihi,firmayı ön planda tutup aynı anda birden çok kampanya yapmayışınız ( blogta ilk sayfada uzun süre kalmak açısından) vs. vs birçok kriter sayabiliriz.

anladım ayselcim saol firmaya sorup bizi bilgilendirdiğin için :-*

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 27 Kasım 2010, 00:18:07 »
canım nasıl tutku istedi anlatamam
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı cicikan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 27 Kasım 2010, 00:37:49 »
cnm senin için sordugum soruyu sordum yetkiliye
kampanya fazlalığı olarak değil cünki ben çok kampanya yapmam 10 aydır 23 kampanya yaptım
aynı  anda 3ten fazla yapmıyorum az ve öz olsun katılım sayısı yüksek olsun diye ortalama 80 160 arası oluo katılım sayım hediye benim için 2.planda her zaman çünki çok büyük ödüller kazandım.ben kampanyalarımda katılım yüksek olsun firma memnun kalsın bu çabasındayım hep tabi gelen hediyeler mutlu ediyor illaki oda cabası :)

neyse firma bu forumdaki kampanya bloglarının hepsini inceleyip karar vermiş.
daha önce çalıştıgı bir çok blogger ile artık çalışmıyorlarmış.benimlede uzun süredir tanışıklardı birlikte 3 kampanya yaptık .
bizim ismimizi araştırmışlar 3 4yıllık kampanya deneyimimiz var onlar deyince dikkatimi çekti
gülin ve cicikanda 4yıllık kampanyacılar ilk enerji forumdan tanıyorrum 2sinide.
blog listesine her gecen gün 1 yeni blogu ekliyorlar
benimle 3. kampanyası,derya3 ile 2.kampanyası
 gülinle 2. cicikanla ilk kampanyası gözlemliyor sürekli blogları yeni bir projede yeni bloglara da yazabilir

- Sizlerle neden çalışmak istediğimiz ise ,Çunku birçok kriter var. biz sizinle uzun süredir tanışıyoruz,Sizin yayın öncesi hazırlığınızı sunmanız, maillere geri dönüş süreniz, kampanya sürecinde takip ve bildirileriniz, çalışma sonucunda sonuçlarla ilgili bilgi vermeniz (ki en önemlisi bu),kampanyalara katılan kişi yükseklik oranınız,blog açılış tarihi,firmayı ön planda tutup aynı anda birden çok kampanya yapmayışınız ( blogta ilk sayfada uzun süre kalmak açısından) vs. vs birçok kriter sayabiliriz.

Canım iyi ki sormuşsun ve cevabını almışsın ben sormaya çekiniyordum çünkü bana da sürekli sorular geliyordu blog sahibi arkadaşlardan nasıl aldınız kampanyayı bizle neden irtibata geçmiyorlar diye...

Sen bir kaç kere çalışmışsın bu firmayla ben ilk olduğum için sormaya çekinmiştim... İyi olmuş açıklaman kimsenin aklında soru kalmadı böylelikle kampanyada eski olmak  işe yarıyormuş sevindim:))

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 27 Kasım 2010, 00:50:42 »
yupi sormamı isteyince onu kırmadım sordum bende cnm.
4 5 aydır tanıyorumm volkan beyi birlikte 3.çalışmamız
ama sanırım aradıkları en önemli özellik tanıtımın ilk saydada durması
geri sayfalara kayıp kaybolmaması yine katılım sayısına da çok önem veriyorlar.

sürekli yeni bloglar ekliyorlar inşllaah başka arkadaşların bloglarındada görürüz

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 27 Kasım 2010, 00:51:54 »

sürekli yeni bloglar ekliyorlar inşllaah başka arkadaşların bloglarındada görürüz

inşallah bende çok isterim.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #68 : 27 Kasım 2010, 01:03:04 »

ilk sayfada kalmalarını istiyolarsa merak etmesinler ben 2 hafta değil 1 ay boyunca ilk sayfada tutarım onların böyle koca sandık dolu verdikleri kampanyayı ;D şaka bir yana çok saol ayselcim beni kırmayıp sorduğun için :-*

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 27 Kasım 2010, 01:06:22 »
 ne demek canım başka arkadaşlarda soruyordu
onlar içinde sormuş oldum hem yeni blog listelerinde sizleride görmek dileğiyle